Měl jsem teď možnost zase po dlouhé době slyšet něco jiného, než to"svoje", konkrétně Acoustic Energy AE309 s Cd přehrávačem, streamerem a zesilovačem Denon řady 800.
Že jsou ty Denony velmi dobré za tu cenu se tady už psalo, mohu jen potvrdit.
Ale dojem na mě udělaly Acoustic Energy AE309.
Maličké britské sloupky v ořechové dýze a s divnýma reprákama.......... ale hrály skvěle.
Parádní kontrolované basy akorát, výzazné plastické středy a rovné výšky. Dynamický nasycený zvuk, kterému prostě nic nechybělo.
Opravdu netuším, kde se to v těch malých sloupečcích vzalo, ale radost poslouchat a můžu podepsat slova p. Březiny:
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... ergy-ae309
Acoustic Energy AE309
Re: Acoustic Energy AE309
Náhodička, měl jsem vloni možnost otestovat u mne doma jak zmiňované AE309, tak jejich menší brášky AE109. Co z těch menších lezlo za "ducárnu", to jsem tak trošku nechápal, měly ještě více spodku, než ty větší. Paradoxně do mé menší místnosti pásly lépe třistadevítky, byť jsou to ve stejné stáji ty litrážově objemnější, ani jednou nezahučely, byly kultivovanější. AE109 je normálně "discobedna".
Březina je chválí všechny. Bomba bude, až do té prostřední třístovkové řady příjdou ty kevlarové tkané měniče z nejvyšší řady.
Každopádně AE309 jsou fakt povedené kousky.
Každopádně AE309 jsou fakt povedené kousky.
Bazi 36
Bolo by mozne uviest cely retazec, aj kabelaz na ktorom si danu skusenost nadobudol popripade aspon nieco z toho ? Vopred vdaka.
Bolo by mozne uviest cely retazec, aj kabelaz na ktorom si danu skusenost nadobudol popripade aspon nieco z toho ? Vopred vdaka.