B&W 684 - konkrétní zkušenosti?
-
romanpavlice
- Kontaktovat uživatele:
B&W 684 - konkrétní zkušenosti?
Zdravím,máte je někdo doma? názor?prý mají skvělé střední pásmo.ale nechybí u 2,5oásmovek basy? za případný názor děkuji
Re: B&W 684 - konkrétní zkušenosti?
Slysel jsem 685tky ve studiu, to jsou regaly ze stejne rady. Zdaly se mi ve zvuku jemne zabarvene (kelimkovy nadech). Odhaduji dusledkem slabsiho (castecne umelohmotneho) kabinetu. Basy byly vuci zbytku pasem takove nenapadne i na regaly. Ta konstrukce je poplatna cene ( velka cast ceny je tady znacka), zazrak se v tomto pripade nekonal, tak zvazuj a radsi si je poslechni.
Přes řeku do stínu stromů.
-
romanpavlice
- Kontaktovat uživatele:
dík za přízpěvek,ok...budu radši při výběru opatrný,a musím někde poslechnout
-
romanpavlice
- Kontaktovat uživatele:
ještě pokukuji po DYNAVOICE http://www.avemax.cz/cz/internetovy_obc ... e_df5.html ,ale to je zase přesně pravý opak B&W.méně známá švédská značka,nenašel jsem na ně jedinou recenzi,ale prý za ten peníz neuvěřitelně hrající.mám strach abych nešlápl vedle.nu což...budu muset hold sjezdit půl republiky,abych si oboje někde poslechl,páč tady na vysočinu se ještě něco jako poslechovka snad ani nedoneslo
jen abych nevysolil víc za benál,než za ty bedny(při dnešních cenách)

No, ja nevim, ja asi nejsem priznivcem koupe hifizajicu v pytli po internetovych obchodech ani na vyctene recenze, ale chapu to, kdyz je clovek nekde dal a nejsou moznosti tezko se neceho chytit. Nejbliz to budes mit asi k Rockovi do Chrudimi, i kdyz tam ma jine znacky nez Tebou zminovane, ma Ti co rici a nabidnout. V kazdem pripade, aspon poslech a osobni zkusenost , ta je totiz internetem neprenositelna. Ta řada 68x od Bowersu mi pripada cilena na zaplatitelnou sestavu 5.1 domaciho kina. Nic vic. A s temi druhymi jsem se nesetkal. Drzim palce, at neslapnes vedle. 
Přes řeku do stínu stromů.
-
romanpavlice
- Kontaktovat uživatele: