Zdravim.
Pro sve Onkyo 8050 shanim sloupky do prostoru asi 20m2 pro rock, jazz, pop, oldies...
V bazarech jsem narazil na celkem cenove prijatelne Monitor Audio RX6, RX8.
Monitory se pry doporucuji k Onkyu,do te doby jsem mel spadeno na novejsi BX6.
Take se mi libi bazarove BW CDM-7se.
Muj financni strop je kolem 20-25 000.
Ve studiu jsem mel moznost slyset BX5 spolu s Onkyem, neznely spatne, tak nevim, zda si pomohu z vyse uvedenych k lepsimu zvuku za o neco vyssi cenu.
R.N.
bazarove MA k Onkyo 8050 ?
Re: bazarove MA k Onkyo 8050 ?
Také mám Onkyo, když jsem byl v showroomu Luxusní elektroniky, doporučovali mi k němu Klipsh RF 52 II nebo 62 II nebo 82 II. Z recenzí uživatelů poměrně chválili Onkyo ve spojení s JBL ES80 nebo ES90 pro jejich univerzálnost. Údajně se Onkya dobře snáší s celou řadou dalších zajímavých beden.
Re: bazarove MA k Onkyo 8050 ?
Zdravim,
tak jsem vcera sve skoro 30 let stare Tesla ars 1038 poslal s konecnou platnosti na zaslouzeny odpocinek a nechal si z polska dovezt postarsi, ale jinak jako nove Monitor Audio RX8 ve svetlem dreve.
Mel jsem trochu obavy zda plne nahradi starou Teslu, hlavne v oblasti hloubek-prumer basaku asi 19cm.
Zatim toho naposlouchaneho moc nemam, ale uz ted muzu opatrne konstatovat, ze to ulet asi nebyl. Nove repro hraji take slusne, na to jake maji basrepro prumer az obdivuhodne, stredy a vysky taky vrovnane. Mozna mi basy pripadaji trochu tvrdsi v porovnani s Teslou...
Remeslnemu zpracovani nelze take nic vytknout, snad az na plastovy podstavec.
Klipsche mi take nabizeli, ale pry se hodi do vetsich prostor, JBL se mi moc nezamlouvaji provedenim a nabidkou dekoru.
Smejdil jsem hodne po zahranicnich recenzich kde ve valne vetsine peli jen samou chvalu na Silver radu Monitoru.
tak jsem vcera sve skoro 30 let stare Tesla ars 1038 poslal s konecnou platnosti na zaslouzeny odpocinek a nechal si z polska dovezt postarsi, ale jinak jako nove Monitor Audio RX8 ve svetlem dreve.
Mel jsem trochu obavy zda plne nahradi starou Teslu, hlavne v oblasti hloubek-prumer basaku asi 19cm.
Zatim toho naposlouchaneho moc nemam, ale uz ted muzu opatrne konstatovat, ze to ulet asi nebyl. Nove repro hraji take slusne, na to jake maji basrepro prumer az obdivuhodne, stredy a vysky taky vrovnane. Mozna mi basy pripadaji trochu tvrdsi v porovnani s Teslou...
Remeslnemu zpracovani nelze take nic vytknout, snad az na plastovy podstavec.
Klipsche mi take nabizeli, ale pry se hodi do vetsich prostor, JBL se mi moc nezamlouvaji provedenim a nabidkou dekoru.
Smejdil jsem hodne po zahranicnich recenzich kde ve valne vetsine peli jen samou chvalu na Silver radu Monitoru.