Ake mate skusenosti s BVa - F3B, v malych miestnostiach a mensich hlasitostiach. Na BP 2008 to bol podla mna najlepsi zvuk vystavy ale tam to hralo na koncertnej hlasitosti
BVa
ako je s vyhybkami je moznost, ich urobit externe mimo zosilovacov, a naladit to aj na ine konce ako BVa,
vdaka za odpovede,
mafo22
Rovnako to hrá aj v malej miestnosti, aj potichu.Bude to len lepšie, reproduktory sa budú ulievať . Ľudia, ktorí to majú, počúvajú v normálnej obývačke, nie v kine.Problémy s akustikou nie sú problém boxu.
Určite by to fungovalo aj s inými koncami, ale ešte som to nerobil, nebol dôvod .
Mám F3A, čo je niečo podobné, prevádzkujem to v normálnej panelákovej obývačke - (cca 4,5x4m).
Hrá to slušne potichu ale aj nahlas. Vážnu hudbu počúvam na plný výkon, susedia ešte žijú
par ludi si ich kupilo vcetne mna takze uz sa z nich stava taka tuctovka kto prehliadne strohejsi dizajn a radsej pocuva ako sa pozera nema co riesit, pre mna je to konecna, v hifi
To Guliver:
Sto lidí, sto chutí, já osobně nejsem příznivec designových výstřelků a myslím, že F3B svým "konzervativnějším" vzhledem se alespoň tak brzo neohledí... Ale co je pro mě podstatnější, toto "dospělé" aktivní řešení nemá v poměru cena/výkon moc konkurence.
viděl jsem tohle repro ve studio nirvana, v praze.
přijde mi pěkné. za tu cenu je to, oponoval bych, skvělé.
pak jsem, vlastně ve stejný den, viděl repro avalon indra (n-krát dražší) a vzhled mi přijde hodně podobný.
co se ti vlastně na tom vzhledu nelíbí?
u x jiných beden nedostane klient za tu cenu ani tohle.
lachim - ano, vzhled skříní je obdobný, ne ale stejný a to díky jiným rozměrům š + h a pokud se do vzhledu zapojí i reproměniče, tak tam jsou už rozdíly podstatné...