Canton CT 2000 - otázka
Re: Canton CT 2000 - otázka
Len by ma zaujímalo, aký je rozdiel medzi Yamaha C80 a CX70. V kombinácii s M80. Ďakujem
Základní deska je prakticky shodná. CX70 má dodělaný obvod pro CD direct. Ve spojení s koncem prakticky minimální. Pro mne hraje na sluchátka příjemněji C80. CD direct obchází korekce. Jak to bude ve spojení s koncem nevím. Osobně bych volil C4, C70, C60, C80. Myslím, že hlavní rozdíl mezi 60 a 80 byl v tom, že 80 může řídit 2 koncové zesilovače. Žákladní deska i vybavení je shodné. Na desce u C60 nejsou osazeny na některých pozicích součástky, nebo jsou tam jiné hodnoty...
Super, ďakujem. A aký je ešte rozdiel medzi C4, C60, C70 a C80? Na C2a asi mať nebudem... Najradšej by som počkal na tú C80 ale momentálne vidím len dva polorozbité kusy v Taliansku ale tym moc nedôverujem...
Tie C60v Prahe predava nejaký Peter+ ale prišiel mi od meho email s nejakým ázijským menom Hiend DANG
A ta C60 v krabici s návodem je prodaná? To bylo myslím z Teplic.
Tam avizoval pán problém s potenciometrami 
Problém s přepínači a potenciometry budou mít vzhledem ke stáří asi všechny. Přepínače se musí rozebrat a vyčistit, potenciometr promazat něčím kvalitním, co je trvale nezničí. Tohle ta moje C80 má už taky za sebou.
Zrejme máte pravdu, len ja nie som moc zručný čo sa týchto vecí týka.... Na mojej CR 2020 som precínoval žiarovky, ale odborník by ma určite hnal...
Našťastie všetko svieti ako má....
Ty přepínače nejsou práce pro nadšeného amatéra.
Zdravím, nakoniec som k M80 zohnal C80 a k tomu som získal v dražbe T70. Nevedeli by ste mi odporučiť niekoho odborne zdatného z Bratislavy a okolia, kto sa mi na tie komponenty pozrie a skontroluje pred zavedením do užívania? Ďakujem
Ty Cantony jsou dobrý bedny, ale zasloužili by si výměnu kondenzátorů za nové svitkové.
Po těch letech mají ty bipoláry o dost větší kapacity, což negativně ovlivní zvuk.
Zrovna jsem měnil a naměřil jsem skoro o 20 % větší kapacitu.
Po těch letech mají ty bipoláry o dost větší kapacity, což negativně ovlivní zvuk.
Zrovna jsem měnil a naměřil jsem skoro o 20 % větší kapacitu.