Jen u mne doma v obývákových podmínkách jsou Zingali nepoužitelné. Kdysi to byl můj favorit, byl jsem je poslouchat i na svém zesilovači ve studiu a nadchly mne svojí lehkostí a neskutečným prostorem. Když jsem je ale dovezl na zkoušku domů, tak vše zmizelo...
Centrální reprosoustava a její párování
Re: Centrální reprosoustava a její párování
PítrsPraha » díky za doplnění.
Jen u mne doma v obývákových podmínkách jsou Zingali nepoužitelné. Kdysi to byl můj favorit, byl jsem je poslouchat i na svém zesilovači ve studiu a nadchly mne svojí lehkostí a neskutečným prostorem. Když jsem je ale dovezl na zkoušku domů, tak vše zmizelo...
neodolal jsem a musím sem dát foto jedné instalace, i když je to OT.
Je to jen ukázka, že se člověk vůbec nemusí zaobírat centrem, pokud na to má (jak finančně, tak prostorově
zde jen tři vybrané fotky, zbytek dokomentace tohoto domácího kina v průběhu času najdete zde:
http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=wes
Ahoj,
po všemožných výměnách jsem se také dostal k repro GoldenEar
, přední Triton One, zadní Triton Two, přiznávám, že při stereo poslechu mi vždy vadil pohled na centr mezi předními reproduktory a tak Center XXl je za průzvučným obrazem .

po všemožných výměnách jsem se také dostal k repro GoldenEar

To vypadá, jako krásně splněný sen! Gratuluji.
Jen mám dotaz - je zvuková scéna u MCH celistvá, když je centr odhadem tak o 1,5m posunut dozadu? Koukal jsem totiž, že nemají repro jen dopředu, ale jsou řešeny "naplacato" a část směřuje i ke stropu...
Nebo jej vytahuješ ven?
Jen mám dotaz - je zvuková scéna u MCH celistvá, když je centr odhadem tak o 1,5m posunut dozadu? Koukal jsem totiž, že nemají repro jen dopředu, ale jsou řešeny "naplacato" a část směřuje i ke stropu...
Nebo jej vytahuješ ven?
Žádné rozpadání scény nepozoruji, pokud by jsi se někdy motal na jihu Čech klidně se stav.
Skoro celé léto trávím pracovně v Českém Krumlově a částečně i v Písku a v průběhu jara mne čeká několik cest těmito směry, takže se zastavím velice rád, díky za pozvání! Více do SZ.
Ukážka snobizmu a ako by DK nemalo vypadať.zabiny007 píše: ↑04 dub 2018 22:09![]()
neodolal jsem a musím sem dát foto jedné instalace, i když je to OT.
Je to jen ukázka, že se člověk vůbec nemusí zaobírat centrem, pokud na to má (jak finančně, tak prostorově)
zde jen tři vybrané fotky, zbytek dokomentace tohoto domácího kina v průběhu času najdete zde:
http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=wes
128430.jpg40965.jpg
Podle mne tato instalace není o DK, projekce bude spíše druhotná. Jako hlavní tady vidím poslech MCH a když se někdo zamiluje do zvuku B@W + Classe a "má našetřeno", tak proč jít do kompromisů? Já bych takovouto sestavu chtěl docela rád slyšet...
Možná pro někoho příležitost - jen trochu z ruky...
802D + HTM1D z Norska, dohromady za 85.000 NOK, tedy cca 224.000,- Kč...
Ten centr je fakt mega obrovský...
Výška: 585mm
Šířka: 974mm
Hloubka: 580mm
Hmotnost 93kg

802D + HTM1D z Norska, dohromady za 85.000 NOK, tedy cca 224.000,- Kč...
Ten centr je fakt mega obrovský...
Výška: 585mm
Šířka: 974mm
Hloubka: 580mm
Hmotnost 93kg

Dnes jsem při dalším "lovení" kandidátů narazil na tyto anglické bedny. Nemáte někdo s nimi zkušenost? Docela mne zaujaly, protože jsou rozměrem ještě "obývákově přijatelné", přitom osazení centru i sloupků je identické... Jen budou dosti hladové při citlivosti 84dB 1w 1m...
PMC FACT 10c
velikost: 180x642x400mm
cena: v ČR jsem nenašel, v UK 5775 £

PMC FACT 12
velikost: 1110x168x420mm
cena: v ČR jsem nenašel, v UK 13.695 £

PMC FACT 10c
velikost: 180x642x400mm
cena: v ČR jsem nenašel, v UK 5775 £

PMC FACT 12
velikost: 1110x168x420mm
cena: v ČR jsem nenašel, v UK 13.695 £