Zdravim Vas,
Vie mi niekto poradit, kolko je uvadzana citlivost reprobedne 1,4W v decibeloch?
Dakujem
cilivost
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: cilivost
Přesně tolik, kolik litrů piva je 1,4 kilometru.
(otázka je nesmyslná)
(otázka je nesmyslná)
Preto sa pytam, internety mi davaju tuto hodnotu.
Jedna sa o MAGNAT ZERO 4
Jedna sa o MAGNAT ZERO 4
Jablka hrušky, tyto dva parametry jsou zcela nezávislé. Příkon (W) je kolik do repráku pouštíš,
5, 10, 100W...citlivost je furt stejná dána konstrukci, např. 90 dB apod.
Samozrejme, viem, co je co, pisem, lebo nikde sa neviem dostat k tomu udaju a jedina (mnou najdena) stranka, na ktorej ten udaj je, je vyssiespominany link a v nom stoji ze, citlivost - 1,4Wlechos píše:Jablka hrušky, tyto dva parametry jsou zcela nezávislé. Příkon (W) je kolik do repráku pouštíš,
zkoušej jinde, stránka je psána v tom případě velmi neodborně, musel bych to vidět, pročíst celé
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Lechosi, tak si to najdi. Zabere to asi 10 vterin. Ale neni tam moc co cist. Je to evidentne chyba.
Napisal som do MAGNATu, odpovedali mi, ak by to niekoho zaujimalo, alebo mu to pomohlo..:
"The Magnat Zero 4 is a fairly old loudspeaker. At the time, the sensitivity was not given with the technical stats. However, from our archive we found that it has a sensitivity of 92dB (2V/1m)."
Rad by som doplnil do nazvu temy nazov reproduktorov, aby bolo jasne, o co v nej ide, Da sa to? Este som to nerobil.
Diky za spolupracu, hosi, majte sa!
"The Magnat Zero 4 is a fairly old loudspeaker. At the time, the sensitivity was not given with the technical stats. However, from our archive we found that it has a sensitivity of 92dB (2V/1m)."
Rad by som doplnil do nazvu temy nazov reproduktorov, aby bolo jasne, o co v nej ide, Da sa to? Este som to nerobil.
Diky za spolupracu, hosi, majte sa!