dynavoice

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
lonsdale
Kontaktovat uživatele:

dynavoice

Příspěvek od lonsdale »

Nedávno jsem si pořídil sloupové reproduktory Dynavoice df5 z internetového obchodu hifionline.
Ty jsem propojil s av onkyo tx-nr609,satelity a centralem YAMAHA NS-P 60 a subwooferem Ferguson RB 1150.Komu se zdá tato kombinace rúznorodá,je na omylu.tato kombinace se k sobě neuvěritelně hodi.tuto kombinaci jsem si předem naposlouchal.na filmy supr.výborná prostorová scéna se všemi detaily,srozumitelné řečové pásmo.Ve stereu uslyšíte perfektní detailní zvuk,sametové středy,mohutné basy,které jsem dlouho neslyšel.jdou hodně nízko.provedení sloupů musím maximálně vychválit včetně kevlarových měničů.tyto Dynavoice mají přední a zadní basreflex.
Od výrobce se dodavají s molitanovýma ucpávkama.po mých testech se mi osvědčilo klasické zapojení dvoulinkou o pruřezu 2x4mm.Při zahřívaní soustav doporučuji mít basreflexy volné nezaslepené.asi po 50hodinách provozu ještě více rozkvetly.středy se staly detailnějšími a basy jsou přesnější.pokud byste uvažovaly o subwooferu,klidně na něj zapomente.V klasickém stereofoním režimu není potřeba.
Onkyo jsem si vybral k těmto reprobednám,jelikož tento celek používám jako kino a stereo.pure direct se mi opět neosvědčil.zvuk je plochý a nic neřikajíci,proto doporučuji použití korekcí.
Za celý můj zivot jsem měl hodně kombinací reprobeden a zesilovačů,ale tuto sestavu mohu s čistým svědomim doporučit každému,kdo hledá za rozumné peníze DOBRE STEREO A KINO.Tato kombinace si žánrově nevybírá a dovoluji si tvrdit,že svými kvalitami předčí i dražší kombinace.

habasko
Kontaktovat uživatele:

Re: dynavoice

Příspěvek od habasko »

Zdravím
Už delší dobu pokoukávám po nových reprobednách do 20tis moje Infinity Alpha 30 už nestačí:)Rozhoduji se mezi Dynavoice DF5/DF6-poslouchám rock, nebo bazarové Infinity série Kappa na které je hodně chvály.Dynavoice je velká neznámá nikde na internetu není žádá reference od uživatelů.Nezbyde nic jiné než vzít svůj stařičký AKAI AM65 Digital a zajet někam do studia poslechnout.Ve spojení s Kappami to prý hraje obstojně:))

lonsdale
Kontaktovat uživatele:

Re: dynavoice

Příspěvek od lonsdale »

Mezi dynavoice df5 A DF6 Je rozdíl akorát v tom,že jsou df6 Větší a mají o pásmo navíc.
mám ale pochyby,zda Akai co máte se hodí.Tyto bedny potřebují docela silný a vyrovnaný zesilovač.
Pokud Vám jde o recenze,tak slyším samou chválu,žádné negativa.Na stránkách HIFIONLINE je diskuze....

Odpovědět