Elac FS 249 vs Focal Aria 936
Elac FS 249 vs Focal Aria 936
Zkoušel někdo zvukově porovnat tyto reproduktory ? Elac FS 249 mají oproti Aria 936 sice znatelně vyšší cenovku, ale jejich starší generace se dá v bazaru koupit levněji než nové 936-ky. Arie 936 jsem před pár lety slyšel a udělaly na mě velmi dobrý dojem. Bohužel tyto Elacy jsem neslyšel, pouze na YouTube a tam to není úplně zvukově informativní.
Re: Elac FS 249 vs Focal Aria 936
"pouze na YouTube a tam to není úplně zvukově informativní."
Můžeš se o tom nějak blíže rozepsat, jak to bylo?
Kde jsi byl na Youtube poslouchat bedny?
Můžeš se o tom nějak blíže rozepsat, jak to bylo?
Kde jsi byl na Youtube poslouchat bedny?
Asi jsem to nejasně napsal. Zadal jsem ve vyhledávači YouTube název daných reprobeden a pouštěl jsem si nějaké demo skladby na televizi.
To pak jo 

Elac jsou velmi citlivé na ostatní komponenty. A jen tak si s kde čím nesednou. Pokud je neznáš, vem zesilovač a běž si tu kombinaci poslechnout. Mě se Elaci nejvíce líbí s Accuphase a Marantz. Ale každý jsme jiní..
Díky za přínosnou informací. Právě pořízení vhodného zesilovače chci řešit až po nákupu beden.
No otazka jestli na nakup dojde, kdyz si vzpomenu na muj nedavny nakup ELACu, u prodejce to nehralo to buhvi jak, ale na vine bylo vse okolo jen ne ELACy. Ale nechci pausalizovat, jen ma zkusenost s ELAC, urcite si peci a ladeni zaslouzi
.
PS: jestli pro ne jedes do Moravskoslezskeho kraje jako ja, tak rovnou popros prodejce at vypne korekce na svem CA preampu
.

PS: jestli pro ne jedes do Moravskoslezskeho kraje jako ja, tak rovnou popros prodejce at vypne korekce na svem CA preampu