Evolutione Acoustic

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
pasul
Kontaktovat uživatele:

Evolutione Acoustic

Příspěvek od pasul »

Tak tahleta firma myslím patří k opravdickému High-Endu. Mě se velice líbí design. Ten je naprosto špičkový. Zvuk jsem probíral v zahraničí se dvěmi majiteli těchto reprosoustav. Samozřejmě majitelé vychvalují jak jen to jde. Ovšem to je logické. Cenu radši nebudeme probírat, neboť ta je samozřejmě taky high-end. Jednomu majiteli ovšem opravdu věřím a to je tenhleten člověk:

http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ... 75940#comm

Toho jsem ještě neměl odvahu kontaktovat. Sleduji jeho systém již dlouho a tohle je opravdu masakr a můj sen. Měl tam již vícero typů reprosoustav a tohleto je jeho poseldní volba. Všimněte si Emm Labs(Již brzy.Mimochodem Ostravský Tykon má zastoupení u nás.) a DarTzzel preamp a konec.

Chci se zeptat zda nemá někdo náhodou zkušenost s těmito fantastickými reprosoustavami. A případně kdo vlastní pro případný poslech.Díky

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Evolutione Acoustic

Příspěvek od MB »

Nadhera!!!! Designovo urcite, pocut som to bohuzial zatial nemal kde, dufam, ze jedneho dna budem mat to stastie u teba *thumbs up* .

*offtopic* Inak ten CDP uz mas doma, alebo este nedorazil?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

MB píše:Nadhera!!!! Designovo urcite, pocut som to bohuzial zatial nemal kde, dufam, ze jedneho dna budem mat to stastie u teba *thumbs up* .

*offtopic* Inak ten CDP uz mas doma, alebo este nedorazil?
Nazdar MB,

je to opravdu nádhera tyto kousky. U mě poslech teda nevím,nevím. Mám strach z transportu. A ještě jedna značka mě láká, kterou bych asi radši vyzkoušel. Ale to zase někdy příště. Pokud můžu říct, tak poslední dobou jsem měl asi nějaké štěstí, ale mluvil jsem s pár lidma a ti mají doma věci, že jsem se nastačil divit, co že to v našich končinách máme za opravdický High-End. Musím přehodnotit svůj názor na tohleto. A proto se tady i ptám na takovou značku jako evolutione Acoustic. Před nějakou dobou by mě to ani nenapadlo a už bych byl jinde než tady na českých fórech, ale jsem překvapen a tak to znova zkouším. :mrgreen:

Emm Labs ještě bohužel není. Vše je již vyřízeno. Při mojí smůle-po novém roce. Ale to můžem probrat až to dorazí. Ovšem již teď mohu sdělit, že to rozhodně není CDP. Jde o CD/SACD combo. Mr. Meitner je zakladatel SACD. Podrobnosti na http://www.emmlabs.com.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

*offtopic* (zase)
Tie stranky som si uz medzitym nastudoval, pretoze pravdu povediac, uroven mojich znalosti o tej firme bola minimalna.
prajem ti rychle strihanie metra a stale kratsie a kratsie dni do prichodu toho krasavca domov.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

MB píše:*offtopic* (zase)
Tie stranky som si uz medzitym nastudoval, pretoze pravdu povediac, uroven mojich znalosti o tej firme bola minimalna.
prajem ti rychle strihanie metra a stale kratsie a kratsie dni do prichodu toho krasavca domov.
Díky moc. Ještě že jsem teď pracovně opravdu zcela mimo.

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Vybral jsi velmi dobre ten player Robine , je jen velmi malo podobne dobre hrajicich prehravacu , k tomu ti musim gratulovat , tak az to to dojde dej vedet , tak ted uz jen ty Evolutione a budes spokojeny , protoze o moc lip uz to nejde .. *thumbs up*

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Ahoj Cibo,

ještě ho nemám. Však uvidíme a uslyšíme. Já to pouze slyšel na výstavě v Bratislavě. Nemám tady teď fotku, ale bylo to velice slušné, vzhledem k těm 100 tisícovým bedniskám a Audio Research. Ty bedniska si nepamatuju, ale ten basák na nich ano. No a Warszawa. Tam jsem se soustředil na něco jiného a tuším, že to tam ani nebylo.

On za všechno může Mac z vedlejšího fóra. To on mě tady tím nakazil už v Bratislavě. "EmmLabs si kup. To je špička". Samotné použití v Mobile Fidelity Sound Lab a Abbey Road studio a mnoho dalších o něčem samozřejmě vypovídá. Rozšíření tady není skoro vůbec. Vše je za mořem. Vzhledem k ceně se ani nedivím.

Ty Evolutione-Určitě výborné, ale rád bych zkusil něco z téhleté stáje.

Obrázek

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

pasul

nedávno mi přesně na tyhle bedny zakládali, tady na fóru, vlákno.
také můj sen.
takže gratuluji k výběru :-)

ketas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ketas »

VON SCHWEIKERT *thumbs up* kvoli prepravnym nakladom sme ich prestali dovazat vtedy sa robili aj mensie modeli ale priamy kontakt este drzime na objednavku zozenieme no problem.Tento model uz nie je v ponuke.http://www.vonschweikert.com/

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

lachim-Pamatuju si-VR9SE v téma konečná. Jejich cena je famózní. 90K za nové v dolarech. Starší nikde nejsou. A když budou, tak to bude i tak masakr. VR7SE co jsem tady dával, jsou teď jedny na prodej. Osobně dost pochybuji, že tady někdo bude mít s tímhle zkušenost, ale v Mnichově to určitě bylo a doufám, že příští rok zase bude. Příští rok bude zajímavý. :mrgreen:

ketas-Je u vás něco k poslechu ve studiu? A o které studio vlastně jde? Mám v tom zmatek.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

pasul píše:ketas-Je u vás něco k poslechu ve studiu? A o které studio vlastně jde? Mám v tom zmatek.
Hanzel Audio

ketas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ketas »

*2thumbsup*

Odpovědět