Focal JM Lab Chorus 707 S - oprava

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
HONZAK1
Kontaktovat uživatele:

Focal JM Lab Chorus 707 S - oprava

Příspěvek od HONZAK1 »

Zdravím, přestal mi hrát středový reproduktor u této reprobedny, Pouze tak nějak tiše chrčí, šumí … Poradíte někoho z Prahy, kdo posoudí rentabilitu opravy a případně spolehlivě opraví? Jsou to sice už starší bedny, ale po všech stránkách mi vyhovují, navíc je mám v setu 5.1. Moc díky.

Igor
Kontaktovat uživatele:

Re: Focal JM Lab Chorus 707 S - oprava

Příspěvek od Igor »

Jsem na tom úplně stejně. Chystám se měnič vymontovat a podle typu sehnat nový. Pokud Focal dělá tyto měniče vlastní tak to asi nebude k sehnání.

HONZAK1
Kontaktovat uživatele:

Re: Focal JM Lab Chorus 707 S - oprava

Příspěvek od HONZAK1 »

Já bohužel nevím, čím je ta moje závada způsobena, proto jsem nucen se obrátit na nějakého odborníka, ale pokud ty víš čím přesně je způsobena tvoje závada a jedná se o prostou výměnu nějakého dílu, tak bych to vůbec nezatracoval, Měl jsem totiž už jeden podobný problém, který jsem si způsobil sám vlastní hloupou horlivostí. Podařilo se mi cca před dvěma lety vyluxovat tweeter. Napsal jsem tenkrát přímo do fabriky ve Francii a oni mě odkázali na české zastoupení ABSOLUTE AUDIO, email: absolute_audio@iol.cz a světe drž se, oni ten tweeter měli skladem za 1180 Kč. Byl jen na dvou šroubcích a dvou svorkách, tak jsem si ho vyměnil sám a závada byla odstraněna.

Odpovědět