Focal JM LAB CHORUS 806 V
-
lubos karban
- Kontaktovat uživatele:
Focal JM LAB CHORUS 806 V
Dobrý den prosím vlastní někdo tyto regálovky ,a jaká je spokojenost,vlastním stereo sestavu HARMAN/KARDON CD HD 970+ZESILOVAČ HK 970,rozhoduji se mezi FOCALY a nebo WHARFEDALE PACIFIC EVO II-10,místnost mám kolem 20m2 a poslouchám rock,dark wave,new wave electronic,jazz.blues,prosím pomůže mi někdo při rozhodování,budu moc rád když mi někdo napíše své názory ca co by bylo asi nejlepší a co by bylo k HARMANŮM asi nejvhodnější,zatím poslouchám přes CANTON LE-190 ale žádnej zázrak se nekoná,díky moc za odpověď.ahoj LUBOŠ
Re: Focal JM LAB CHORUS 806 V
Myslím , že lepší by byly Focal JM Lab Chorus 807 V. Sám jsem s Harmany zkoušel starší typ Focal JM LAB CHORUS 706 S a 707 S. 707-čky se mi zdále zvukově lepší.
Měly plnější basy a měl jsem dojem většího prostoru. Zkoušel jsem i Mission Volare V62 a B&W MD601, ale Focaly se mi zdály lepší - samozřejmě subjektivně.
Měly plnější basy a měl jsem dojem většího prostoru. Zkoušel jsem i Mission Volare V62 a B&W MD601, ale Focaly se mi zdály lepší - samozřejmě subjektivně.
Ahoj slyšel jsem Chorus 807 V vs Evo II 10 na řadě CA 640. Focal se mě zdál čistší, výraznější prostor a "větší zvuk" (přeci jen větší bedna), ale má dost ostré podání výšek a bas byl "rozplzlý" , Možná v kombinaci s jiným železem by tyto neduhy byly lepší. Také nevím jak moc byly repro rozehrané.
Slyšel jsem také čerstvě vybalené 807V s HK 970 a nemusela by to být vůbec zlá kombinace, chce to prostě slyšet na vlastní uši
Slyšel jsem také čerstvě vybalené 807V s HK 970 a nemusela by to být vůbec zlá kombinace, chce to prostě slyšet na vlastní uši
Ahoj, nepustily jak jsi na to přišel?
tyto regalovky jsem slyšel dřív, ještě než jsem začal uvažovat o sloupech....