Goebel

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Goebel

Příspěvek od Prospero »

Az do letosni High End v Mnichove pro mne naprosto neznama firma. (A to i pres to, ze “bydli” nedaleko ode mne. :) ) Jeji reproduktory “Epoque Reference” byly rozhodne to nejlepsi, co jsem letos na vystave slysel. Pri poslechu bachovy “Toccata & Fuge” jsem si pripadal jako v chramu Sv.Vita. Neuveritelne prirozene podani, dynamika a prostorovost, jednim slovem “LIVE”! *thumbs up* Vzhledem k “nacpanosti” jejich predvadecky jsem se ani neodvazil blize studovat pripojenou elektroniku. Jedine, co mi na zaver pokazilo naladu, byla jejich cena: 120.000,- (€!) za pár. Urcite bych se ale spokojil i s jejich mensim a levnejsim modelem “Epoque Fine” za “pouhych” 80.000,-€. Jejich porizeni ale odkladam az do doby, kdy mi budou prideleny evropske dotace. :D
http://imgbank.cz/images/sam2340.jpg
http://imgbank.cz/images/sam2339.jpg
Vice na: www.goebel-highend.de

TAB
Kontaktovat uživatele:

Re: Goebel

Příspěvek od TAB »

nemůžeš dát více fotek z této výstavy a nějaký popis? Chtěl jsem tam vyrazit letos ale bohužel jsem nemohl..

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Ja uz jsem sem tech fotek dal vic, jsou ale rozhazeny v jednotlivych vlaknech jako "ilustrace" k mym prispevkum. ;) O moc vic jich uz nemam (mozna jeste 5-6), protoze a) jsem zase tak moc nefotil a b) nektere se nevyvedly. (Mam pujceny "nic moc" fotak od dcery, muj se po...kazil. :( ) Pristi rok to napravim. :D

milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan »

No, to už by se snad dalo i srovnat s kvalitním DIY:-)

Odpovědět