Harbeth

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Harbeth

Příspěvek od Zappadaddy »

Slyšel jste někdo ty Harbeth v popkoji panaKaliny?Moc se mi ten zvuk líbil ale slyšel jsem jen útržek akustické kytary ale to bylo snad to nejlepší co jsem kdy slyšel,byl jsem opravdu nadšený a to je co říct. *klanimse* Musísm si to jet znovu poslechnout.To co vycházelo s těch obyčejně vypadjících bedýnek jen tak nezapomenu a to nebyl zdaleka ten nejvýšší model 40.1 který je dle mnohých nejlepší bednou na světě.
Obrázek
Obrázek

Peer
Kontaktovat uživatele:

Re: Harbeth

Příspěvek od Peer »

Také jsem to slyšel jen okrajově. Vybíral jsem LP od Naimu.
Ale opravdu mě to zaujalo... Ta ukázka byla vynikajícím způsobem reprodukovaná!

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Vypadá to tak, že výhybka dělá svoje, co? Repro nejsou ani štíhlé, ani oblé a dokonce nejsou větší, než dospělý chlap. A přesto zaujmou. K tvé elektronice by to mohl být zajímavý partner. Na výstavě jsem je slyšel ale nevěnoval jsem tomu moc čas. Možná to byla chyba, ale mě vadí design těhle Harberth, Rogers a podobných variací na BBC monitory. ATC už bych si býval poslechl rád.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Uz mate nekdo Harbethy doma ?

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

mimochodom pekná fotka - s tou gitarou *thumbs up*

SlashPrG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlashPrG »

Ahoj kluci, jsem novacek fory. Slysel jsem Harbeth P3ESR a HL5 u pana Kaliny. Zvuk podle mne je vynikajici, muzikalni, detailni, pekne hralo D.Gilmour (akusticky album). Prominte za spatnou Cestinu, jsem cizinec. :lol:

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

You are welcome to our forum. *bravo* Don't worry about your czech,it's great anyway.Harbeth jsou výborný.

kazzatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kazzatel »

Zajímavý...dvoupásmovka s dělenejma vejškama...báječnej nápad...na řídkou kytarovou muziku jistě velmi vhodná, na tu jsou u Naima experti... 8-)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

jsem skoro přesvědčený, že to kazzatel tentokrát opravdu ale opravdu nemyslí vážně a nechtěl jsem reagovat, vážně ne, vážně vážně ne....... ale: ježíšikriste!!!!

tohle nejsou bedny na výstavy. půjč si je domů a za měsíc, až si pro ně majitel příjde, mu dáš cokoliv, aby zůstaly tam kde jsou...

mimochodem: nejvyšší model Monitor 40 je klasické třípásmo s polypropylénovým střeďákem.

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Kazzatel to napsal dobře. A kdo má rád zvuk, jaký se z beden linul před čtyřiceti lety, včetně velmi živě rezonujícího kabinetu, po Harbeth sáhne. My s kazzatelem si zvuk z roku 1970 dobře pamatujeme, a neteskníme po něm. Ti, kdo ještě nebyli na světě, jej možná hledají.
Pavel Macura Audio

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Nechci tady vyvolat nějaký flame mezi vámi techniky a námi obyčejnými uživately,ale zdáte se mi občas přehnaně přechytralými.Určitě jste viděli nějaké grafy na internetu a ani jste je neslyšeli?PMA mne překvapuje,jeho slova "je třeba poslouchat páni konstruktéři,ne jen měřit" se mnohdy neslučují s konáním.I tady pánové nezklamali.Berte tuto výtku jako přátelské štouchnutí ramenem.Já Harbeth slyšel a lezl z nich neskutečný zvuk.

kazzatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kazzatel »

Myslel jsem ty větší na fotce...A co tam vidíme ? Širokopásmový basostřeďák, pak větší vejškáč ( že by to byl střeďák, tak to ani omylem ) a menší vejškáč...živě si umím představit, jak to hraje - pánové, fyziku nejde vochcat...Tohle tak leda do ložnice a poslouchat na tom řiďounký kytarový brnkačky a šukací jazz...dospělá bedna vypadá lautr jinak...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

mno, taks to Zappo trefil naprosto přesně. živé představy. tak tak.
je ovšem velmi smutné, že jeden z vůdčích duchů čs. hifi netuší, co dělá bednu skutečně "dospělou".

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

dadaft - Opravdu by mě moc zajímalo, co dělá bednu dospělou.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

dobrá. tu poslední větu jsem si měl odpustit.

Odpovědět