Hučení aktivního subwooferu.
Hučení aktivního subwooferu.
Mám dotaz ohledně hučení subwooferu Pure Acoustics RB 1150 http://www.svet.tv/svet-tv/eshop/10-1-A ... 50-mahagon zapojil jsem ho vyladil, vše v pořádku asi po týdnu najednou během přehrávání začal reproduktor jen hlasitě hučet.. najednou z ničeho nic.. vždy když se jen zapne i bez audio signálu, tak hučí.. Nevíte čím by to mohlo být?
Re: Hučení aktivního subwooferu.
značkou!
předem lituji každého zákazníka této značky.
předem lituji každého zákazníka této značky.
Repro od této značky mám už přes rok a vše v pohodě - připojené k recieveru Onkyo..
Neměl by někdo jiný nápad na vyřešení problému? Ten předchozí je mi celkem na nic..
Neměl by někdo jiný nápad na vyřešení problému? Ten předchozí je mi celkem na nic..
Vstupy zkratuj (spoj póly k sobě). Jestli to přestane, tak se do něj brum dostává zvenčí. Jinak je to závada a to můžeš reklamovat, ne?
hučí to i když k sobwooferu není nic přeipojeno a je pouze v elektrice a zapne se, takže budu muset asi reklamovat, já myslel jestli v tom neni nějaká kravinka abych kvůli tomu zbytečně nemusel na reklamaci.
Většinou to bývá rozdílným potenciálem v "nuláku". Napájíš "sub" ze stejné zásuvky jako přístroje ? Pokud ne, tak se o to pokus a taky bych zkusil drátem propojit kostry "subu" a zesiku. Chce to zkoušet.
Rozdílný potenciál je v tomhle případě čirý nesmysl.
Pokud ten hučfůfr hučí zapnutý a nezapojený, je potřeba jej pouze zabalit a odevzdat k reklamačnímu řízení.
Bohužel, tahle "značka" je opravdu velmi špatná.
Pokud ten hučfůfr hučí zapnutý a nezapojený, je potřeba jej pouze zabalit a odevzdat k reklamačnímu řízení.
Bohužel, tahle "značka" je opravdu velmi špatná.
kabelguru.cz
Tak jsem vyzkoušel všechno možný, ale pořád nic.. Nezbyde mi nic jinýho než reklamovat.. Ale díky za názory 

Co se dá čekat při ceně 3 742 Kč 

Evidentně závada v zesilovači subwooferu, je-li v záruce, reklamovat. Asi by to šlo opravit, ale to by při ceně celého výrobku nebylo rentabilní.
Pavel Macura Audio
Nebo zhruba za třiapůl tisíce postavit novou aktivní vyhybku a koncový stupeň...
kabelguru.cz
Sumi subwoofer pri prehravani z tcl soundbaru.nebo pri prehravani pres blutooth s telefonu.subwoofer je pripojen pres bluetooth.