Ide Tone
Re: Ide Tone
Zdravím,
tak na tyto jsem opravdu zvědavý, hodně se mi líbí i jeho NeBe.
Kocourovi upřímně přeji úspěch - jen tady má příznivců i majitelů hodně.
tak na tyto jsem opravdu zvědavý, hodně se mi líbí i jeho NeBe.
Kocourovi upřímně přeji úspěch - jen tady má příznivců i majitelů hodně.
Niekoľko repro od Kocoura som mal možnosť počuť a bolo to vždy výborné. Držím mu palce s novou značkou. Vyzerá to super a teším sa na ne do Prahy.
Mám Kocourem laděné bedny které s velkou spokojeností poslouchám. Dal mi na výběr charakter zvuku a vyladění.
Nový projekt je velmi zajímavý, nový papírový stredobas Seas a dobrý pásek by se mi asi líbil.
Integrovaný stojan je originální.
Přeju hodně úspěchů.
Nový projekt je velmi zajímavý, nový papírový stredobas Seas a dobrý pásek by se mi asi líbil.
Integrovaný stojan je originální.
Přeju hodně úspěchů.
Těším se na ně. Jediného Kocourka, kterého jsem v Brně znal je Franta. 
Jen malá oprava, ten středobas není Seas.
To vypada na Purifi?
Ano, vzhledově poměrně nezaměnitelný díky závěsu.
Ja od Petra mam 2 pasma, prave z Purifi stredobasom [aj ked trochu iny typ, ja mam uzavrenku]. Velmi cisto, bez naznaku kompresie hrajuci menic, dynamika a pritom pekny plny zvuk.
Vsetky dalsie repro, co som od Petra pocul mali jednu vec spolocnu - prirodzene a hladko naviazane stredy a vysky, Peter ma na vyhybky a zladenie komponentov cit. Rovnako aj stolarina je na top urovni - nazivo to vynikne este viac, precizna robota.Takze nepochybujem, ze to bude hrat vyborne.
Vsetky dalsie repro, co som od Petra pocul mali jednu vec spolocnu - prirodzene a hladko naviazane stredy a vysky, Peter ma na vyhybky a zladenie komponentov cit. Rovnako aj stolarina je na top urovni - nazivo to vynikne este viac, precizna robota.Takze nepochybujem, ze to bude hrat vyborne.
jako pěkný ale podle mě jediná šance je aby si Kocour začal vyrábět své měniče - pokud je bude kupovat tak mu z toho vyjdou regálovky za 227 000 Kč a kolik jich asi tak prodá
Boze... tak si zjisti, kolik by stalo vyrabet vlastni menice, vcetne investice do vyvoje, vybaveni, atd. na urovni treba tech Purifi. Pak si ty naklady rozpocitej na objemy, ktere asi bude Kocour prodavat. Kdyz to spocitas dobre, tak zjistis jakou jsi napsal blbost.
Bože, pokud má přežít tam musí nabídnout něco co ostatní nemají, jinak skončí jako mraky lidí co to zkoušeli před ním.
Trh s reprobednama je zahlcenej. Ale kterej trh není.
“zahlcenej” je asi ten správny výraz. Na jednej strane často pomerne lacné riešenia pekne merajúcich (Erin’s corner) ale na ucho často horších reprosústav a na strane druhej rôzne obskurnosti v čiastkach +50tis Eur. Ten kto sa v tom bude chcieť orientovať od klávesnice, tým “zahlteným” aj zostane.
Před lety si nejmenovaný výrobce objednal upravené měniče (custom) u Scan Speak. Podmínka byla 100 ks.
Výhoda nezkopírovatelné bedny za ještě dobrou cenu je myslím dobrá cesta.
Cena je jaká je. Kdo chce určit cenu díla může začít podnikat.
Výhoda nezkopírovatelné bedny za ještě dobrou cenu je myslím dobrá cesta.
Cena je jaká je. Kdo chce určit cenu díla může začít podnikat.