Infinity Kappa

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Infinity Kappa

Příspěvek od Strejdin »

Ahoj kolegové.
Máte někdo zkušenost s omezením stárnutí (žloutnutí - zastření) membrány u středového Kappa Polydome ? Co dělat, jak impregnovat a ošetřovat, jak zachránit ? Hledal jsem něco na zahraničních fórech a třeba na níže uvedeném doporučují 303 Aerospace protectant. Je tady někdo kdo už to řešil a má nějaké poznatky a úspěchy ?
http://www.audiokarma.org/forums/index. ... 331/page-4

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Infinity Kappa

Příspěvek od koudy42 »

A je nutná údržba nebo ti jde o vzhled? Měl jsem 7.2i s blankama žlutýma jako Simpsonovi a hrály naprosto v pohodě. Větší péči a pozornost bych věnoval závěsům basáků.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Jde mi především o uchování v co nejlepším stavu, zatím jsou snad v pohodě, mléčné ne žluté. Ty žluté snad prý mají našlápnuto ke křehnuti a k brzkému konci. Je fakt, že prasklé, nebo protržené jsem na fotkách viděl pouze starší typ (ten bez výpletu). Co jsem zatím někde přečetl, není za ně optimální náhrada a taky posílat je k Billovi (LeGall), to se mi moc nechce. A k těm basákum, na pěnové závěsy ošetření není (nebo nevím) a po rozpadu jedině oprava přelepenim do gumy . Rozdíl je v tom, že to snad technicky zvládnou i šikovní u nás - a to možná polydom taky, ale o nikom zatím nevím. A ty bedny za to prostě stojí! Za tím si stojím *sunglases*

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Mel jsem zazloutle stredaky a hraly jako z praku. Myslel jsem, ze ta sprcka na nich ma jen ochrannou funkci. Na vymenu zavesu reproduktoru je nejlepsi pan Kriz z Brodu. Jinal souhlas, uzivej si je protoze za tak smesne penize jake jdou poridit, tezko najdes lepe hrajici tripasmo!

Odpovědět