Jaké kvalitní repro k receiveru Pioneer VSX 819H
Jaké kvalitní repro k receiveru Pioneer VSX 819H
Měl bych dotaz. Chtěl bych koupit nějaké sloupové repro k receiveru Pioneer VSX 819H. V současné době mám Sestavu Canton se sloupy LE 109. Zvuk je ale takový neostrý, bez výrazných výšek atd. Chtěl bych poradit nějaké vhodné sloupové repro v ceně do cca 20000,- Kč ( jak nové, tak i starší kvalitní bazarové). Díky za radu.
Re: Jaké kvalitní repro k receiveru Pioneer VSX 819H
Na výšky jsou dobré audio monitor .Mám silver 200 a výšek až až.Do 20 000 bronze 5,ale asi to chce slyšet.
Tak oprava. Sloupy jsou Canton LE 190. Ještě jeden dotaz.. Dost lidí také uvádí, že dané Cantony jsou kvalitní, ale problém je v daném receiveru, tedy ve značce Pioneer. Takže jiné repro k danému receiveru a tedy jaké, nebo k danému repru jiný receiver a potom který. Moc díky za rady...
Dej si pokoj. každá (skoro) obměna přinese leda vztek a sklamání...
PS. hraji na tom na co mám. a jsem spokojen bo musím
PS. hraji na tom na co mám. a jsem spokojen bo musím

Ešte je možné, že je problém v akustike miestnosti - niečo ti môže tlmiť vyššie frekvencie. Pred výmenou by si mohol vyskúšať tvoju aparatúru v nejakom inom priestore. Viem že je to trochu komplikované, ale možno zistíš že nič meniť netreba, ale stačí urobiť iba nejaké úpravy v miestnosti.
Aktuální zkušenost - Canton Vento 896 DC s jakýmkoliv krmenim od Pioneer zni hrozně živě ,dynamicky. Mozna lehce unikají výšky ale tohle kombo mužu jen doporučit. Naopak u výšek mi u cantonu zabral dobre zesilovač od Cambridge audio,ale je to na půl plynu,basy slabý a vím ze ta bedna umí zahrát bas skvele. A co se tyče prostoru tak rozhodne to neni do malého krcalku
...stal se nějaký pokrok za tu dobu u tebe v sestavě ?
a jak to hraje ?