http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... sc&start=0
Pajuna dik za tvoju skusenost. Kvoli tym basom je to asi dobry adept na rock-metal. Ako vsak pises tie basy asi nie su uplne konturne, snad ich nejaky zosik zvladne.Pajuna píše:Ja jsem je slysel pred tydnem. Musim rict, ze me zvukove zaujaly. Krasne stredy, hluboke basy (mozna by mohly byt plastictejsi), jemne vysky. Dobry prostor, lokalizace nastroju i barva. Zvuk me pripadal dost velky, teply a barevny. U rocku mozna trochu chybela syrovost. Myslim si ale, ze potrebuji prostor, vetsi mistnost. Poslouchal jsem je necelou hodinu, tak to berte jako prvni subjektivni nastrel.
Na druhou stranu se me nelibi ten cerny plast na predni strane kolem hornoveho vyskace ani leskly lak, ktery je bohuzel jen v jedne barve bez dalsiho vyberu. Jsou to dost velke a tezke mrchy.
Komu se tento design libi a uvazuje o sloupech v teto katergorii do vetsi mistnosti, myslim tak cca od 30m2, doporucuji poslech. Slysel jsem vedle nich jedny konkurencni sloupy dobre znacky za dvojnasobek a JBL hraly lip, nebo se me mozna jen ten projev libil vic (aby me nekdo nevzal za slovo). Kdybych mel vetsi mistnost, asi bych je vyrazne zvazoval. Takhle asi bude jiny vyber ve stejne kategorii:-)
lubin píše:no nevím, jestli chodí jen na 46Hz při poklesu -3dB, to je trošku málo za ty peníze.....
...nevím, nemohu posoudit, "dyzajn" je nádherný, ale kdo ví, jak je to s podáváním zvukůmonte píše:Z těch nových repro, mne nejvíc zaujalo hifi z Rumůnska, prostě nelze přehlédnout.
OK..OK..stejně většina výrobců lže, nebo neudává na danný kmitočet pokles...třeba je to OK, rád si je poslechnu...nemá je někdo v BrněRamones píše:lubin píše:no nevím, jestli chodí jen na 46Hz při poklesu -3dB, to je trošku málo za ty peníze.....
,,,slyšel vůbec někdo běžnou nahrávku z desky nebo CD, kde by byl opravdu tak nízký kmitočet bez poklesu..tak co tady řešíš
![]()
Tyhle bedny nemají žádný problém s basy a zvukem vůbec![]()
Nemít doma Tik 10, tak je ihned kupuji
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 166 hostů