Kharma Ceramique + foto

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
TomasT
Kontaktovat uživatele:

Kharma Ceramique + foto

Příspěvek od TomasT »

Chtel bych poprosit ty kteri jezdi po vystavach s vlastnim aparatem, zdali by mne nemohli poskytnout jakekoliv fotografie Kharma Ceramique v co nejvyssim rozliseni a kvalite. Na modelu mne nezalezi, beru jakykoliv.

Pokud by mel nekdo fotografie, poprosil bych na email kharma@email.cz

Diiky

pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: Kharma Ceramique + foto

Příspěvek od pasul »

Zajímalo by mě, k čemu to. Doufám, že ty máš rozum a kopírování tě nenapdlo. Něco bych určitě našel, ale nijak zvlášť super mě to nepřišlo a tak jsem to ani moc nehrotil z foťákem tuším. Takže to bude takový cvak(Kouknu na to). Můj tajný tip u keramiky je Marten Design Coltrane. To je jiná káva. Na to jsem narazil hodně náhodně a foťák jsem u sebe neměl. Ale tedy musím říct, že to bylo hodně dobré.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

TomasT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasT »

Ani ve snu by mne nenapadlo do detailu kopirovat kharmu, ale potrebuju uz uzavrit svuj design a kharma je tvar ktery pujde jeste rozumne vyrobit. O kopirovani nemuze byt rec, oni maji uplne jine osazeni nez budu mit ja. Ale jista podoba tam nejspis bude. *klanimse* Marten Design je moc krasny, bohuzel to asi malokdo dokaze vyrobit, jednoduche to nebude. A pokud by to nekdo i dokazal, obavam se, ze ja bych to neumel zaplatit.

TomasT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasT »

A rada Coltrane od Martena jako by byla s Kharmou mela stejneho tatu -))) :oops: :oops: :oops:

Martinp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinp »

Doufám, že se potom pochlubíš. Jsou to moc pěkný bedny. Taky už mě napadlo neco takovýho postavit. Moc se mě líbí...

TomasT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasT »

Urcite se nekde na netu nejaka fotka objevi... Co tvoje krasavice, uz hrajou ??? Taky se mi moc libily, ale male budky uz nechci. Leda jako docasne reseni. Skoda jen, ze tech obrazku moc neni a v odyhovanem provedeni je jich jeste min.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tome koukal jsem na to a jsou to takové šedivky. Rozhodně tam není vidět nic detajlního. Ale koukni se na stránky přímo výrobce. V sekci download máš krásné fotky ve velkém rozlišení a to všech modelů. Zepředu, z boku a zezadu. Myslím si, že šikovný člověk to určitě dá. Rozměry tam jsou taky. Je to hodně pěkný design. Osobně si myslím, že daleko jednodušší pro výrobu bude rozhodně kabinet od Wilson Audio. Jejich Watt Puppy je modulární konstrukce a jednoduchých tvarů. Když se udělá pěkná povrchovka, tak bych volil asi toto.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

TomasT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasT »

Na wilsony nemam menice, ja uz je mam nakoupene a hodi se tak na avalony, kharmu, protoze mam kombinaci eton a accuton. Kharma snad na vsech fotkach az na par vyjimek je v nejakem odstinu laku, ne ze by se mne to nelibilo, ale drevo je mi blizsi. Neco jako je v tom odkazu niz, ale budu je mit o fous baculatejsi protoze mam vetsi hajzldekl a k tomu jeden 7" navic. Melo by mi to pak na chvili vydrzet. A jelikoz to neni projekt za par penez tak chci mit co nejvic fotek jak to vypada v realnych mistnostech. Coz je trochu problem, jelikoz jich moc neni.

http://img128.imageshack.us/img128/3236 ... endrs4.jpg

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

To bude 10",7",1" ?

TomasT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasT »

12" 7" 5" 1,2"

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

no teda spíš to bude 12+7+5+3/4 (alespoň pokud zůstává ta výška co máš doma)

TomasT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasT »

nemam 3/4" mam 1" a nejspis vymenim za 1"2, toz tak -)

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

rozhoduje průměr cívky tome a ten je jenom 16,40 mmm a to je dost málo ! pokud koupíš ten větší tak potom ho můžeš dělit rovnou se sedmipalcem a nemusíš tam vkládat ten pětipalec!
samozřejmě při vhodným sedmipalci ale na to jsem ti už názor říkal nějakej ten ultradrahej accuton je možnej a nebo raději to AT to je imho ještě lepší.

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

Tu je pár foto odo mňa, sem tam sa nájde aj niečo iné ako Kharma. Ale všetko s keramikou
http://rapidshare.com/files/333852126/TT_foto.zip

Odpovědět