Magnepan

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Magnepan

Příspěvek od dadaft »

ty zappovy budoucí bedny, to je hotová detektivka. :lol:

samý náznak, samá falešná stopa...
jsem napnutý jak kšandy jak to nakonec celé dopadne.

kazzatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kazzatel »

Jak se chodí do ŠROLA ? Zadem ? Tenhle hifistickej newspeak je k po.... :mrgreen:

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

kazzatel píše:Jak se chodí do ŠROLA ? Zadem ? Tenhle hifistickej newspeak je k po.... :mrgreen:
Vtipná poznámka k téme Magnepan, přímo k posrání, kazziteli. U Teba však nič nového. Inak "Luděk" by tiež nebol nadšený z prznenia jeho mena (Šrol).

to Zappadaddy:

O aký model sa jednalo, prípadne ako boli amplifikované - teda ak to nie je tajné.
Inak opatrne s chválením, lebo skončíme ako u spínaných sračiek...

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

"přímo k posrání, kazziteli" - dobré :lol:

durgo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durgo »

kazzatel píše:Jak se chodí do ŠROLA ? Zadem ? Tenhle hifistickej newspeak je k po.... :mrgreen:
do šrola sa chodí zásadne spredu a so vztýčenou vlajkou ;)

kazzatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kazzatel »

Tak to má bejt, jde-li se nakupovat a ne jen očumovat...

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

A už tady byl měsíc klid než se tu zase nas...li naší dobří známí štváči.Takže zpět do ulity.

kazzatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kazzatel »

Komplex ? :)

kazzatel
Potvrdil jsi pravidla fóra.
Proto se zdrž :

- příspěvky popichující, napadající či urážející ostatní členy diskuze, povyšující se a sprosté příspěvky, nadávky apod.
- spam
- osobní absolutní pravdy. Prosím, nechte bez emocí vyjádřit i druhé, třeba s opačným názorem na věc.

Tyto závadné příspěvky budeme nuceni mazat a jejich tvůrce varovat před zrušením nebo dočasném zablokování uživatelského účtu.

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

klídek Zappo,
ono to není myšleno ve zlém.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Možno myslené je to v dobrom, ale napísané to má zlé následky - ja to "dobro" nikde nevidím. Ale "celebritám" sa prepečie všetko a tak to potom aj
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vyzerá.
Zappadaddy aj ostatní - bavme sa o Magnepane, alebo sa nebavme vôbec.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Palipol má pravdu.
Vymažu nesouvisející příspěvky.

kazzatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kazzatel »

Jasně že to není myšlený ve zlým, ale to chápou jen někteří...Luďka si vážím, dokázal toho hodně...ale nevážím si familiérních keců o tom, jak kdo jede do čeho, odvážev si to pak ve Ferrari..o tom je schopen hodinu důležitě kecat...a pak sbalí tu svou nedopitou petku do ruksaku a jde postranníma uličkama na vlak...a věřte mi, zažil jsem jich hodně...mám pochopení pro nemajetný lidi, koneckonců i já jsem, ale nemám rád nemajetný snoby...

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Jo, fajn. *palec*

Páskáče jsou fajn, když se zvládnou se vším, co k audiu patří.
Palipol se jimi zabývá se vším, co k audiu patří a jeho příspěvky obohacují forum.

Obrázek

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

kazzatel píše:Jasně že to není myšlený ve zlým, ale to chápou jen někteří...Luďka si vážím, dokázal toho hodně...ale nevážím si familiérních keců o tom, jak kdo jede do čeho, odvážev si to pak ve Ferrari..o tom je schopen hodinu důležitě kecat...a pak sbalí tu svou nedopitou petku do ruksaku a jde postranníma uličkama na vlak...a věřte mi, zažil jsem jich hodně...mám pochopení pro nemajetný lidi, koneckonců i já jsem, ale nemám rád nemajetný snoby...
Vyadruj sa normálne a normálne budeš pochopený. Ja mám naozaj mnohokrát problém pochopiť v dobrom to, čo je napísané s bezohľadnosťou a pohŕdaním. Vrátane toho, čo si hore napísal a koho si tým myslel.
Na výraze "jdu do Šrolla" nevidím nič zlé rovnako ako "jdu do Magnepanu....", alebo "mám doma Dudka".

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Ani já nepochopil koho myslel tím chudým snobem.Znám lidi,kteří jezdí vlakem a pijí ve vlaku vodu z petky,a přitom mají velmi slušný příjem.I já budu chudý snob,když jezdím ve vlaku. :lol: jezdím v něm proto,že si tam odpočinu a riziko,že se srazím s nějakým blbcem je hooodně velké.To si radši nechám nadávat do chudých snobů.
Palipol.Možná podle foto poznáš co to je za modely.Zesilovač byl Proceed,a to byla zoufalá kombinace.S Carry monobloky už to pak hrálo lépe.
Obrázek

Odpovědět