samý náznak, samá falešná stopa...
jsem napnutý jak kšandy jak to nakonec celé dopadne.
Vtipná poznámka k téme Magnepan, přímo k posrání, kazziteli. U Teba však nič nového. Inak "Luděk" by tiež nebol nadšený z prznenia jeho mena (Šrol).kazzatel píše:Jak se chodí do ŠROLA ? Zadem ? Tenhle hifistickej newspeak je k po....
do šrola sa chodí zásadne spredu a so vztýčenou vlajkoukazzatel píše:Jak se chodí do ŠROLA ? Zadem ? Tenhle hifistickej newspeak je k po....
Vyadruj sa normálne a normálne budeš pochopený. Ja mám naozaj mnohokrát problém pochopiť v dobrom to, čo je napísané s bezohľadnosťou a pohŕdaním. Vrátane toho, čo si hore napísal a koho si tým myslel.kazzatel píše:Jasně že to není myšlený ve zlým, ale to chápou jen někteří...Luďka si vážím, dokázal toho hodně...ale nevážím si familiérních keců o tom, jak kdo jede do čeho, odvážev si to pak ve Ferrari..o tom je schopen hodinu důležitě kecat...a pak sbalí tu svou nedopitou petku do ruksaku a jde postranníma uličkama na vlak...a věřte mi, zažil jsem jich hodně...mám pochopení pro nemajetný lidi, koneckonců i já jsem, ale nemám rád nemajetný snoby...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host