Monitor Audio PL300

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Tyrr
Kontaktovat uživatele:

Monitor Audio PL300

Příspěvek od Tyrr »

Zdravím všechny!

Je tu někdo, kdo vlastní tyto reproduktory byl by ochotný se podělit o zážitky a zkušenosti? Dostal jsem jedinečnou nabídku ke koupi, ale slyšel jsem je hrát pouze jednou ve studiu v Praze, ze zvuku jsem tenkrát byl nadšený, ale nevěnoval jsem jim příliš pozornosti, jelikož byli zcela mimo moji finanční cílovou skupinu. Není bohužel čas shánění další příležitosti k poslechu, musím se rozhodnout rychle :-(

Za každý názor i od nemajitelů budu vděčný :)

Tyrr
Kontaktovat uživatele:

Re: Monitor Audio PL300

Příspěvek od Tyrr »

Nikdo je nezná? :(

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

tyrr

s kvalitní sestavou za sebou ... vynikající repro!
(chtějí však např MF750 + AR preamp LS26 + cdp teac vrd)
pokud je máš za super cenu, tak je kup.
pokud k nim dáš nějaký integráč a 15 let starý cdp ... očekávej uječený, nepříjemný zvuk. a nekupuj!

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Nikdo ti zodpovědně nemůže předem říci, jak budou kterékoli bedny hrát v tvých domácích podmínkách.

Nemůžeš si domluvit poslech? Jinak samozřejmě riskuješ nespokojenost, i když se bezesporu jedná o velmi kvalitní výrobky.

ron

Příspěvek od ron »

Pre predstavu o cene, jedny sa nedávno predali na anglickom ebayi za 2700 libier. Ak zvládaš angličtinu, tak na webe je dosť recenzií kde ich veľmi pochvaľujú. Sú vraj o poriadny kus ďalej oproti zvyšku produkcie MA.

Tyrr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tyrr »

Dekuji vsem za odpovedi...

@tujatuja - já jsem také nechtěl, aby mi nékdo říkal, jak budou hrát, ale s nimy mají lidé zkušenosti... jak budou hrát u mě - no zřejmě tak, jak dobŕe si dokážu poslechovku vypiplat, že? Většinou se v článcích objevují poznámky, že PL300 excelují ve větších místnostech a jelikož disponuji místností 5*6*3,5 metru, myslím, že by se jim mohlo dýchat dobře, samozřejmě počítám i s dodatečným řešením akustiky... Poslech konkrétního kusu si bohužel domluvit nemohu, jelikož jsou momentálné 1300km daleko :)

@lachim - právě že zesilovač zatím bude slabé místo řetězce, nicméně repro nekupuji na rok a rád bych u nich v blízké budoucnosti viděl zesilovač Parasound HALO A21 nebo ještě lépe A51... Jako zdroj signálu je OPPO BDP-105, to je myslím OK...

@r0n - ano, jestli máš na mysli ty, jejichž aukce skončila ve středu večer, tak ty jsem zkoušel dražit také, ale bidování bylo omezeno na UK :( nakonec šly za 2600L... Byly v perfektním stavu a 4 roky staré, já mám nabídku na 3 mesíce staré za ještě o kousíček lepší cenu :) Angličtina mi nečíní problém, recenzí jsem přečetl kvanta, nicméně jsem pojal podezření, že anglicky mluvící časopisy, především ty pŕímo z UK, jsou velmi vysazeni na domácí značky a vpodstatě cokoli od MA, B/W, nebo třeba Chord, QED atd dostává až neuvěřitelné hodnocení, tak mám raději osobní zkušenosti lidí, nejlépe samozřejmě vlastní :)

Slyšel jsem je hrát 2x - jednou tuším na HE Praha (ani tam to nebylo špatné, i přes špatnou akustiku) a pak v pasáži Černá růže ve studiu Finale Audio, kde jsem jim právě nevěnoval moc pozornosti a hlavně mi přišlo, že pana prodávající trošku obtěžuji tím, že jsem si přišel poslechnout pouze řadu RX... *2thumbsup*

Odpovědět