Nový AV reciever a set dřevěných repro 5.0 - 5.1

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
hbboy
Kontaktovat uživatele:

Nový AV reciever a set dřevěných repro 5.0 - 5.1

Příspěvek od hbboy »

Dobrý den právě prodávám set AV reciever Onkyo TX-SR 504 E a set repro 5.1 JBL SCS-200.5 - oba již zamluvené.

Přestěhoval jsem se z paneláku do nového obřího domu (obývák s kuchyní cca 45 m2 - obývák tak 6 x 4,5 metrů) a rád bych si pořídil nový av reciever už z HDMI vstupy a výstupy, mám novou telku 124 cm Philips 6561 a k tomu dřevěné sloupové repro - nejlépe set 5.1.

Rád bych si pořídil stříbrný av reciever nejlépe zase onkio či yamahu již z HDMI vstupy a výstupy, má stará sestava neměla plus repro pro domací kino - přední sloupy, zbytek také dřevěný - barva hnědá světlá či tmavá - černé ne - to by mi doma neprošlo - cena nevím 30 000 - 40 000 Kč komplet i av recieverem.

Zatím zvažuji set Heco 702 5.1. nebo nějaké JAMO 628 či Tannoy Mercury 7.4 apod.

hbboy
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový AV reciever a set dřevěných repro 5.0 - 5.1

Příspěvek od hbboy »

ahoj děkuji za radu - řeším repro - možná vzít z hifibazaru canton 509

a k tomu nějaký reciever

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Nový AV reciever a set dřevěných repro 5.0 - 5.1

Příspěvek od drfish »

Receiver určitě nekupuj nový, jelikož slušné stroje začínají tak od 30 tisíc (původní cena). V bazaru budou v rozmezí 10-15 použité a byla by škoda si takové nepořídit. Nové do dvaceti tisíc nehrajou. Opravdu je tam každá tisícovka velmi znát. Předpokládám, že se chceš vyhnout neuvážené investici, proto to píšu. Sám jsem jich pár v životě s hifi napáchal. :mrgreen: Možná by bylo dobré koupit nějaký ten receiver a zkusit s ním (i když je to těžký kus) zajít něco poslechnout, připíchnout ho na nějaké bedny a udělat si představu. Já jsem takto na první poslech vyloučil tak polovinu značek.
U nákupu repro je velmi dobré, aby centr a hlavní repro byly pokud možno stejné. jinak to obvykle přináší komplikace- je to zkrátka slyšet...to mám opravdu ze své zkušenosti.

Odpovědět