Ozvučenie 45m2
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Ozvučenie 45m2
No pokud by se měl výběr zúřit jen na bonbóny vs DF5, pak vzhledem k prostoru a žánru za mne jednoznačně DF5. Rock podají přesvědčivěji, zvlášť při vyšší hlasitosti.
@llubo: Máš pravdu - nechtě jsi poskytl "krmení" téhle naší komunitě a podle toho to dopadlo

IMHO uvažuješ v kontextu svého rozpočtu správně:
Teda vystačit se síťovým stereo receiverem, který podporuje streaming, a s repro - já bych doporučil větší bedny, které budou obecně vzato méně "hifi" než regály za srovnatelnou cenu, ale bude s nima větší zábava. Beztak bych si tipnul, že k tomu připojiš i televizi a budete koukat na filmy a tam je více (byť nepřesných) basů k zážitku potřeba.
Až (pokud) začneš řešit to, že zvuk není dostatečně čitelný, že se slévají nástroje, že tomu chybí lehkost a co já vím, co všechno v hifi (a každý z nás s jinou prioritou) řeší, tak potom přijde čas na separátní komponenty a nejspíše i na jiný rozpočet.
pseudo-nicku brystone

Normální člověk by se po tomto tvém "veledíle" necítil dvakrát OK
spíš by si právem připadal jako odpad. Ale to asi nebude tvůj případ viď ?
Možná si myslíš že to je dobrý ventil na tvou frustraci a mizantropii ale není ,jen se to bude stupňovat a bude ti stále hůře.
S tím rozpočtem zapomeň na kvalitní ozvučení takové místnosti v nových komponentech.
a) buď si udělej čas a nějakou dobu sledujj bazar
b) nech si doporučit hifistu - bazarníka a zajeď na návštěvu (u jednoho jsem se zařídil)
Mám místnost a kompozici jako ty. Za 30k jsem se vybavil bazarovýma věcma a zvuk bych nazval dost slušný. Např. Pavel z Budějovic teď má na bazoši HD 311 za 11kKč. Jsou to trošku menší sloupky, ale asi hrají dost líp než nějaký Polk nebo Dynavoice.
Jestli budeš chtít nějakou soukromou radu písni SZ. Nemám zájem se tu třeba dohadovat s půlkou foŕa, protože zase nijaký expert nejsem, ale dát tip na obecný postup můžu...
Nakup slušné bazarové věci a streamer (wifi krabičku) k tomu.
a) buď si udělej čas a nějakou dobu sledujj bazar
b) nech si doporučit hifistu - bazarníka a zajeď na návštěvu (u jednoho jsem se zařídil)
Mám místnost a kompozici jako ty. Za 30k jsem se vybavil bazarovýma věcma a zvuk bych nazval dost slušný. Např. Pavel z Budějovic teď má na bazoši HD 311 za 11kKč. Jsou to trošku menší sloupky, ale asi hrají dost líp než nějaký Polk nebo Dynavoice.
Jestli budeš chtít nějakou soukromou radu písni SZ. Nemám zájem se tu třeba dohadovat s půlkou foŕa, protože zase nijaký expert nejsem, ale dát tip na obecný postup můžu...
Nakup slušné bazarové věci a streamer (wifi krabičku) k tomu.