Pioneer CS T 7000 vs. Pioneer CS T 7100 vs. Pioneer CS 922 vs. Pioneer CS 922A
-
- Kontaktovat uživatele:
Pioneer CS T 7000 vs. Pioneer CS T 7100 vs. Pioneer CS 922 vs. Pioneer CS 922A
Dobrý poslech Vážení HiFisté.
Mám dotaz na kvalitu těchto Výše uvedených reprosoustavách Pioneer CS. Plusy a mínusy, na pohled krásných výrobků uváděných jako Made in Japan. V kterých letech byly vyráběny ? A v těch letech kdy byly vyráběny byly které ( dle Vaších názoru ) nejposlouchanější Pioneer CS ? Co od nich mám očekávat v jejich přednesu hudby dnes ? Mám DENON AVR-4520.
Děkuji za Vaše odborné posouzení a názoru, popřípadě Vašeho příspěvku ve fóru.
Zdraví fajnmusique.
Mám dotaz na kvalitu těchto Výše uvedených reprosoustavách Pioneer CS. Plusy a mínusy, na pohled krásných výrobků uváděných jako Made in Japan. V kterých letech byly vyráběny ? A v těch letech kdy byly vyráběny byly které ( dle Vaších názoru ) nejposlouchanější Pioneer CS ? Co od nich mám očekávat v jejich přednesu hudby dnes ? Mám DENON AVR-4520.
Děkuji za Vaše odborné posouzení a názoru, popřípadě Vašeho příspěvku ve fóru.
Zdraví fajnmusique.
Re: Pioneer CS T 7000 vs. Pioneer CS T 7100 vs. Pioneer CS 922 vs. Pioneer CS 922A
Zdar
A neměl bys jich tam víc? Myslíš že je tu někdo kdo slyšel všechny na tvým receivru a ve tvý poslechový místnosti? Jaký zvuk očekáváš ty?
Zeptej se a poslechni u toho kdo je prodává (asi u Budějovic). Čekal bych zvuk starých repro,trochu bum břink plný smetí ale za ty prachy? urrčitě nový lepší nekoupíš.
A neměl bys jich tam víc? Myslíš že je tu někdo kdo slyšel všechny na tvým receivru a ve tvý poslechový místnosti? Jaký zvuk očekáváš ty?
Zeptej se a poslechni u toho kdo je prodává (asi u Budějovic). Čekal bych zvuk starých repro,trochu bum břink plný smetí ale za ty prachy? urrčitě nový lepší nekoupíš.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pioneer CS T 7000 vs. Pioneer CS T 7100 vs. Pioneer CS 922 vs. Pioneer CS 922A
Dobrý poslech všem.
Jaký je rozdíl mezi reprobednama Pioneer CS 922 vs. Pioneer CS 922A?
Zdraví fajnmusique
Jaký je rozdíl mezi reprobednama Pioneer CS 922 vs. Pioneer CS 922A?
Zdraví fajnmusique
O hodně menší než bude rozdíl v jejich případném stavu. Když už vybíráš starý bedny, měl bys vybírat něco, z čeho v dané době opravdu padaly čelisti a co si svoje výjimečné vlastnosti uchovalo dodnes a má dnes čím bojovat i proti nejnovějším bednám a přitom za slušnou cenu. Namátkou třeba B&W Matrix, JBL Ti, Revox Symbol apod. Na takovéhle vykopávky z běžných spotřebních řad bych se vykašlal.
Ale kdybys měl neochvějné nutkání něco takového nakoupit, klidně bych jel zrovna k tomu Pavlovi Měšťanovi v Hrdějovicích u Budějc, protože tam toho nemá tři prdele, ale devatenáct. Prostě veliká dvojgaráž plná starejch hifi věcí z vyklizenejch rakouskejch a německejch bytů a komerčních prostor, v pěkným stavu a přitom ceny někde na 3/4 ostatních českejch překupníků. A můžeš tam zkoušet, poslouchat a vybírat doalelůjá, odvezeš si jen to, co si osaháš, na co si zahraješ a budeš vědět, že je v pořádku, ne nějaké dobírky. A s tím pánem je i výtečnej pokec, nic ti netlačí, ale na věci ti říká svý názory, a to dost zábavným způsobem ne nepodobným Marlonu Brandovi z filmový série Kmotr. Byli jsme tam letos se známým pro jedny starý monitory od JBL a sekli jsme se tam na dvě hodiny.
Ale kdybys měl neochvějné nutkání něco takového nakoupit, klidně bych jel zrovna k tomu Pavlovi Měšťanovi v Hrdějovicích u Budějc, protože tam toho nemá tři prdele, ale devatenáct. Prostě veliká dvojgaráž plná starejch hifi věcí z vyklizenejch rakouskejch a německejch bytů a komerčních prostor, v pěkným stavu a přitom ceny někde na 3/4 ostatních českejch překupníků. A můžeš tam zkoušet, poslouchat a vybírat doalelůjá, odvezeš si jen to, co si osaháš, na co si zahraješ a budeš vědět, že je v pořádku, ne nějaké dobírky. A s tím pánem je i výtečnej pokec, nic ti netlačí, ale na věci ti říká svý názory, a to dost zábavným způsobem ne nepodobným Marlonu Brandovi z filmový série Kmotr. Byli jsme tam letos se známým pro jedny starý monitory od JBL a sekli jsme se tam na dvě hodiny.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý poslech...
"redbaron"
děkuji za reálnou upřímnost a věcnost, já jsem tady jako pioneer...
České Budějovice nejsou pro Ostraváka za rohem a redbaron by měl kontakt mobilní byl bych vděčný za něj.
Třeba na email.
Vřele děkuji za Váš příspěvek
zdraví fajnmusique

"redbaron"
děkuji za reálnou upřímnost a věcnost, já jsem tady jako pioneer...
České Budějovice nejsou pro Ostraváka za rohem a redbaron by měl kontakt mobilní byl bych vděčný za něj.
Třeba na email.
Vřele děkuji za Váš příspěvek
zdraví fajnmusique
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý poslech...
"RedBaron"
nebo e-mail kontakt
zdraví fajnmusique
"RedBaron"
nebo e-mail kontakt
zdraví fajnmusique
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý poslech...
" a v podobné cenové relaci se dají sehnat jaké ( kvalitnější reprobedny ) ? Pro poslech vyslaný s Denonu AVR 4520 ?
Který může nakrmit až 11.2 reprosoustav...
Zdraví fajnmusique
" a v podobné cenové relaci se dají sehnat jaké ( kvalitnější reprobedny ) ? Pro poslech vyslaný s Denonu AVR 4520 ?
Který může nakrmit až 11.2 reprosoustav...
Zdraví fajnmusique
Naposledy upravil(a) Fajnmusique dne 15 úno 2018 10:55, celkem upraveno 1 x.
Ahoj, odkaz je tady
https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail ... meno=pavel
Ale ty budeš mít kousek podobného pána, jen s trochu luxusnějším zbožím:
https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail ... jmeno=OTTO
https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail ... meno=pavel
Ale ty budeš mít kousek podobného pána, jen s trochu luxusnějším zbožím:
https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail ... jmeno=OTTO
No já bych to nadšení trošku krotil.Mám od něj dvoje uzavřený repro s 30 basákem.Obojí ve svý době kladně hodnocený.U prvních Onkyo 901 začala do měsíce v basáku drhnout cívka takže šly na repase dřív než jsem čekal (oprava basáků,výměna potenciometrů,kabelů,terminálů,cca 8000kč).U Druhých Cabasse zase jedna hraje hlasitěji takže jsou nutné korekce s balancí.Ale jsem příznivec vintage takže jsem s repasí počítal a za ty peníze dobrý.Obojí ač s velkým basákem na basech nepřehrají hlavně podle kamarádů Xaviany 270 stojící vedle.
Jo ale "Marlon" toho napovídá opravdu dost,o výměně sítěk,postačujícím prostříkání potencáků ap. Ale jinak dobrý a s omezeným rozpočtem OK.
Jo ale "Marlon" toho napovídá opravdu dost,o výměně sítěk,postačujícím prostříkání potencáků ap. Ale jinak dobrý a s omezeným rozpočtem OK.
Tím myslíš Pavla nebo Osiweka?