Pro Ject Speaker 5

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
bohus
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro Ject Speaker 5

Příspěvek od bohus »

Tyto malé bedýnky krmené malým digitálním integrovaným zesilovačem od Pro-Ject daly na prdel BW CDM 1NT krmené Audionetem.
Signál do obou byl stejný z internetového rádia.
Běhen pár sekund to potvrdil i sluchař Tyristor, takže kdo neoplývá vysokým rozpočtem tak tady není co zkazit.
Obrázek

Rado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado »

Mám nějakou chvíli tyto reprosoustavy u sebe doma, pořizoval jsem je s cílem pro nenáročný poslech. Za sebe můžu říct, že velmi příjemně překvapily nejen tím, jak jsou zpracovány kvalitně, ale i jaký zvuk v této cenové kategorie z nich leze. Vždycky mám radost z výrobků, které mají design, za kterým se skrývá myšlenka. U těchto bedýnek to tak je. Zpracování lesku a krycí mřížka bez viditelného spoje na magnet se mi moc líbí. Není to striktně technicky pojaté řešení, ale hodí se i do designově řešených interiérů...a pokud stojí za tímto produktem i "české ruce", myšleno Pistoleho, mám pocit, že nejde o čistě komerční záležitost, ale i produkt, který má myšlenku...
Reprosoustav v kategorii do 20 tisíc je stovky, ale mám pocit, že tyto mají svůj život a nesnaží se zapadat a hlavně prodat. Nemá smysl se rozepisovat o zvuku, každý máme svoje uši, ale má pro mě smysl na ně upozornit, že něco takového ma trhu je...Pro mě osobně příjemné překvapení posledních let.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

Ahoj, nevíte, kde se v Praze dají tyto bedýnky poslechnout?
Nemáte někdo srovnání s Bonbonusy?

Odpovědět