prosím o radu s výběrem reproduktorů k zesilovači Audio Analogue Maestro Settanta.
Z důvodu vytvoření poslechové místnosti (14m2) jsem přesunul svoji sestavu zmíněho zesilovače a repro Canton Ergo 102 DC z obyváku (50m4) abych měl klid

Ve velkým prostoru hrály Cantony dle mého perfektně - plný prostor, lokalizace vokálů i nástrojů, pevný hluboký bas, středy tak akorát, jen výšky trochu otřejší ale ne otravné. Po zmíněném přesunu ztratily prostorovost, zvuk se jaksi otupil a detailnost nástrojů je pryč.
Proto prosím o radu s výběrem/doporučením výběru reproduktorů, které by vyhověly malému prostoru a zejména AA Maestro Settanta. Mám rád teplejší "muzikální" zvuk s detaily nástrojů a vokálů. Vzhledem k financím (do 30k) upřednostňuji z druhé ruky a je jedno jestli "regálovky" nebo "podlahovky".
Jde mi spíš o výrobce, případně typ s charakteristikami odpovídajícími zvukovému přednesu, abych mohl vybírat v klidu bez spěchu.
Děkuji všem za pomoc
PS: nerad bych zde vytvořil diskuzní rozhádaný kroužek, proto prosím jen objektivně a k tématu
PS2: Cantony jsou na prodej i s žulovým podkladem o váze 25kg