Ahojte,
ma niekto osobne skusenosti s reproduktormi Pylon Audio Jasper 25 MKII?
https://pylon.pl/en/jasper-series/jasper-25-mkii/
Na papieri vyzeraju velmi zaujimavo a nasiel som aj viacero recenzii z Polska a par videi. Problom je, ze si ich neviem nikde v blizkom okoli vypocut (Slovensko – Bratislava, Rakusko – Vieden). Vyzeralo to tak, ze najblizsia moznost je az Budapest.
Dakujem
Pylon Audio Jasper 25 MKII
-
hifi_joe_1986
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pylon Audio Jasper 25 MKII
Alebo Ostrava Diok Audio, aká je cena za pár?
-
hifi_joe_1986
- Kontaktovat uživatele:
Skusal som tam volat, ale nikto mi to nezdvihol. Uprimne ma to ani velmi neprekvapuje, kedze sa mi to stava casto (mam Rakuske tel. cislo)
. Ostrava je navyse asi o hodinu cesty dalej jednym smerom ako Budapest, ale ak sa mi tam podari dovolat, skusim sa aspon poradit. Kazdopadne dakujem za tip.
Ponuka, ktoru som dostal na novy par v Krakove (oficialny predajca Pylon-u), je 17000 zl (t.j. ~4000 eur alebo ~98000 czk). Ta cena ma dost prekvapila, pretoze katalogova cena je 25000 zl (t.j. ~6000 eur alebo ~144000 czk) a nerozumiem, ako sa dostali k takej zlave.
Kazdopadne tieto reproduktory osobne nepoznam a nepoznam ani nikoho, kto by s nimi mal nejake skusenosti a neviem ci je dobry napad ist do takejto kupy bez pocutia.
Ponuka, ktoru som dostal na novy par v Krakove (oficialny predajca Pylon-u), je 17000 zl (t.j. ~4000 eur alebo ~98000 czk). Ta cena ma dost prekvapila, pretoze katalogova cena je 25000 zl (t.j. ~6000 eur alebo ~144000 czk) a nerozumiem, ako sa dostali k takej zlave.
Kazdopadne tieto reproduktory osobne nepoznam a nepoznam ani nikoho, kto by s nimi mal nejake skusenosti a neviem ci je dobry napad ist do takejto kupy bez pocutia.
Tohle dělá dost firem, že napálí nesmyslnou cenu a pak dají zákazníkovi tu normální. Zákazník má pocit, že dostal extra cenu zrovna pro něj a koupí to. Takhle se prodávají i předrařené kabely.
Poláci asi našli díru na trhu a začali dělat reprobedny. Tak, snad se jim bude dařit.
Poláci asi našli díru na trhu a začali dělat reprobedny. Tak, snad se jim bude dařit.
Také nezvedám čísla čísla ze zahraničí. Zkus jim nejdříve napsat třeba sms nebo mail, že je budeš kontaktovat telefonicky.hifi_joe_1986 píše: ↑dnes, 13:29Skusal som tam volat, ale nikto mi to nezdvihol. Uprimne ma to ani velmi neprekvapuje, kedze sa mi to stava casto (mam Rakuske tel. cislo). Ostrava je navyse asi o hodinu cesty dalej jednym smerom ako Budapest, ale ak sa mi tam podari dovolat, skusim sa aspon poradit. Kazdopadne dakujem za tip.
No oni Poláci nejsou tak úplně mimo,dlouhá léta vyráběli(nevím jak dnes) reproduktory značky TonsilJarda69 napsal
Poláci asi našli díru na trhu a začali dělat reprobedny