Rada - velké bedny vintage
Rada - velké bedny vintage
Pánové,
včera byl u mě kamarád a slyšel hrát moji sestavu BW801 Matrix mkII. Jelikož sám nyní poslouichá stojanové 2pásma Mission,byl z "velkého" zvuku velmi nadšený a rozhodnul se (poté, co zjistil, za kolik se dají Matrixy 801 dnes koupit), že inovuje svůj aparát a pořídí obdobný. Jelikož momentálně není k dispozici BW801 u nás, ale nabízí se tu několik beden JBL250, ptám se, zdali je JBL250 alespoň rovnocenná náhrada za Matrixy a případně, kde jsou její úsaklí. Já jsem často registroval nutnost výměny závěsů u basových měničů (což u BW801 není vůbec třeba, protože např. ty moje jsou jako by právě sjely z výrobní linky).
Jako další varianta je Wilson AUdio - model si nepamatui, ale má je tu jeden člen fora.
Pomozte poradit a charakterizovat nějakou podobnou bendu, která by se vyrovnala BW 801 a mohla by splnit kamarádovy představy o poslechu rockové a akustické muziky.
Díky.
včera byl u mě kamarád a slyšel hrát moji sestavu BW801 Matrix mkII. Jelikož sám nyní poslouichá stojanové 2pásma Mission,byl z "velkého" zvuku velmi nadšený a rozhodnul se (poté, co zjistil, za kolik se dají Matrixy 801 dnes koupit), že inovuje svůj aparát a pořídí obdobný. Jelikož momentálně není k dispozici BW801 u nás, ale nabízí se tu několik beden JBL250, ptám se, zdali je JBL250 alespoň rovnocenná náhrada za Matrixy a případně, kde jsou její úsaklí. Já jsem často registroval nutnost výměny závěsů u basových měničů (což u BW801 není vůbec třeba, protože např. ty moje jsou jako by právě sjely z výrobní linky).
Jako další varianta je Wilson AUdio - model si nepamatui, ale má je tu jeden člen fora.
Pomozte poradit a charakterizovat nějakou podobnou bendu, která by se vyrovnala BW 801 a mohla by splnit kamarádovy představy o poslechu rockové a akustické muziky.
Díky.
Re: Rada - velké bedny vintage
Kludne nech ide do JBL250Ti, mal som ich a podla mna je lepsia ako BW801Matrix. Ano, jediny problem je v zavesoch na basovych menicoch, ale cely repair kit je stale mozno kupit ( ja som ho kupovol z USA ) a navyse pokial pocuva i rock, za tie peniaze nic lepsie nezozenie, ale musim podotknut su dolezite i komponenty, ktore su v retazci .
Zdeny,
nevím zda je to ještě v platnosti, ale Vintage je nabízel k prodeji - JBL250ti. Slyšel jsem a se zvukem jsem byl jako velký milovník basů naprosto spokojen. A jsou v cajku
nevím zda je to ještě v platnosti, ale Vintage je nabízel k prodeji - JBL250ti. Slyšel jsem a se zvukem jsem byl jako velký milovník basů naprosto spokojen. A jsou v cajku

Ano inzerat stale plati a bedny jsou (jak jiz podotkl Aleska) naprosto v cajku. Navic maji novy zavesy, takze odpada starost s vymenou puvodnich zavesu, ktery by se drive nebo pozdeji vysypaly
Opticky stav je take super. Sorry za diakritiku - pisu z mobilu. Tel. 608 708 572

Vintage - je možno poslat detailní fotky konkrétně prodávaných beden? Předem děkuji - WaVe_99@seznam.cz
Šak sou tady, ne?WaVe_99 píše:Vintage - je možno poslat detailní fotky konkrétně prodávaných beden? Předem děkuji - WaVe_99@seznam.cz
http://www.machalik.ic.cz/hifi/jbl250ti.html
Jo, to bych musel koukat očima
Omlouvám se.

Ano jsou to přesně ty co jsem dal link Zdeny. Pokud by Vás ještě něco zajímalo, určitě se ozvěte, případně vám mohu ještě nějaký detail nafotit.
můj email:
telecaster@seznam.cz
tel: 608 708 572
můj email:
telecaster@seznam.cz
tel: 608 708 572
Zajimam se, nicmene, obavam se, ze do meho maleho obyvaku tyto obrovske bedny nacpat nepujdou