Rada - velké bedny vintage

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Rada - velké bedny vintage

Příspěvek od Zdeny »

Pánové,
včera byl u mě kamarád a slyšel hrát moji sestavu BW801 Matrix mkII. Jelikož sám nyní poslouichá stojanové 2pásma Mission,byl z "velkého" zvuku velmi nadšený a rozhodnul se (poté, co zjistil, za kolik se dají Matrixy 801 dnes koupit), že inovuje svůj aparát a pořídí obdobný. Jelikož momentálně není k dispozici BW801 u nás, ale nabízí se tu několik beden JBL250, ptám se, zdali je JBL250 alespoň rovnocenná náhrada za Matrixy a případně, kde jsou její úsaklí. Já jsem často registroval nutnost výměny závěsů u basových měničů (což u BW801 není vůbec třeba, protože např. ty moje jsou jako by právě sjely z výrobní linky).
Jako další varianta je Wilson AUdio - model si nepamatui, ale má je tu jeden člen fora.
Pomozte poradit a charakterizovat nějakou podobnou bendu, která by se vyrovnala BW 801 a mohla by splnit kamarádovy představy o poslechu rockové a akustické muziky.

Díky.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada - velké bedny vintage

Příspěvek od lubos »

Kludne nech ide do JBL250Ti, mal som ich a podla mna je lepsia ako BW801Matrix. Ano, jediny problem je v zavesoch na basovych menicoch, ale cely repair kit je stale mozno kupit ( ja som ho kupovol z USA ) a navyse pokial pocuva i rock, za tie peniaze nic lepsie nezozenie, ale musim podotknut su dolezite i komponenty, ktore su v retazci .

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Zdeny,
nevím zda je to ještě v platnosti, ale Vintage je nabízel k prodeji - JBL250ti. Slyšel jsem a se zvukem jsem byl jako velký milovník basů naprosto spokojen. A jsou v cajku :!:

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

Ano inzerat stale plati a bedny jsou (jak jiz podotkl Aleska) naprosto v cajku. Navic maji novy zavesy, takze odpada starost s vymenou puvodnich zavesu, ktery by se drive nebo pozdeji vysypaly :) Opticky stav je take super. Sorry za diakritiku - pisu z mobilu. Tel. 608 708 572

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Vintage - je možno poslat detailní fotky konkrétně prodávaných beden? Předem děkuji - WaVe_99@seznam.cz

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

WaVe_99 píše:Vintage - je možno poslat detailní fotky konkrétně prodávaných beden? Předem děkuji - WaVe_99@seznam.cz
Šak sou tady, ne?
http://www.machalik.ic.cz/hifi/jbl250ti.html

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Jo, to bych musel koukat očima :-) Omlouvám se.

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

Ano jsou to přesně ty co jsem dal link Zdeny. Pokud by Vás ještě něco zajímalo, určitě se ozvěte, případně vám mohu ještě nějaký detail nafotit.
můj email:
telecaster@seznam.cz
tel: 608 708 572

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Zajimam se, nicmene, obavam se, ze do meho maleho obyvaku tyto obrovske bedny nacpat nepujdou :-)

Odpovědět