repro 2.0 cca 80e (2000kc)?

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
SySt3mmm
Kontaktovat uživatele:

repro 2.0 cca 80e (2000kc)?

Příspěvek od SySt3mmm »

Nazdar,
Takze po mojich prvych a jednopasmovych reprakoch SONY za asi 20e, som sa rozhodol, ze chcem vlozit cca 80 eur (2000kc) do o par tried vyssich 2.0 aktivnych bedni. Ak ma presvedcite, tak krajne pustim aj 100, no to by musel byt bezkonkurencny kus. Pravdepodobne by to mali byt 2-pasmove repraky. O vzhlad mi absolutne nejde, kedze mam moznost si vonkajsi vzhlad prerobit, takisto aj ostre nozicky + do vnutra pridat vatu, alebo molitan... pokial trepem, opravte ma :D. Vela o audiu neviem, preto som ani nespravil resers.

Dakujem za odpovede

// poplietol som thead...

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: repro 2.0 cca 80e (2000kc)?

Příspěvek od Prospero »

Moc jsi toho neprozradil, predpokladam ale, ze si chces polepsit u PC. (?)
Pokud ano, pak doporucuji toto:

http://www.amazon.de/Creative-GigaWorks ... gaworks+20

a nebo (jak pises - do 100€):

http://www.amazon.de/Creative-GigaWorks ... gaworks+20
;)

SySt3mmm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SySt3mmm »

Uf, no zabudol som dodat... maju to byt repraky ku kompu, no rozmyslal som nad o nieco vyssim vykonom, cize idealne aby to malo tych 40W, kludne aj nekomercne

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

40W sinus za 80 -100€? :P
Tak na to si asi budes muset pockat jeste dost dlouho..... :roll:

A slysel uz jsi ty "Creative" hrat?

SySt3mmm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SySt3mmm »

Pripadne mozno by nebola blbost poskladat si vlastne, kedze mam material, cize pokial by ste mi vedeli vyskladat cisto elektroniku 2 aktivnych 2-pasmovych reprakov, mozno by bolo "vela muziky za malo penazi" :D

SySt3mmm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SySt3mmm »

Prospero píše:40W sinus za 80 -100€? :P
Tak na to si asi budes muset pockat jeste dost dlouho..... :roll:

A slysel uz jsi ty "Creative" hrat?
Vravim, nevyznam sa do toho tolko, no myslim ze do tych 90 by sa nasli bedne, ktore by mohli splnant nejake tie kriteria
Neberiem Creative ako zlu znacku, tak si to nevybavuj, len mozno existuje nejaka mne neznama znacka, ktora moze mat do tej cenovej kategorie lepsiu sustavu. Niesom audiofil, no kvalitu rozoznam a odcenim, ale pokial vravis, ze tie Creativy su fajn, dobre. Doteraz som mal vykon zostavy 40W za strasne lacne peniaze a mam pocit ze hlasitost je taka aku chcem :D

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Hlasitost neni jen o Wattech. Je to predevsim o citlivosti, o ucinnosti reproduktoru.
Ba i 6W lampovy zesilovac v tride A umi s tou spravnou “bednou” zahrat slusne nahlas. (To jen na okraj.) ;)
Moje dcera ma jen Creative Inspire T10 a jeji pritel ty GigaWorks T40. Oboji me zvukove dost prijeme prekvapily…a predevsim tech 5W z Inspire mi z pocatku nelezlo do hlavy. Na disco to sice neni, ale s dobrym “materialem” lze pomerne hlasite a presto spokojene.
No a ty GW40 jsou uz temer “dospele”. (At ted jsem videl, ze pry udajne 32W! :P ) At tak nebo tak, lepsi zvuk jsem, do 100€uronu, zatim myslim neslysel.
Ale jeste pockej, co napisi jini…zdejsi “computerova” frakce zatim mlci… :lol:

SySt3mmm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SySt3mmm »

Oukej, diky moc zatial...
Inak co si myslis o tom skladani? Znamy si tak spravil za 60e elektroniky naozaj velmi slusne repraky, no trochu sa toho bojim, no robim s drevom denno-denne, cize si to viem spravit vizualne podla vlastnych predstav. Spravil by som si tie konicke nozicky kvoli trecej ploche, zatazil 3 kilami olova, vystlal z vnutra molitanom a zvuk by mohol byt mozno aj lepsi ako u tych Creativov, + by som mal dobry pocit ze je to moje, alebo uplne zly keby som to dokazil :D. Myslite ze to ma zmysel risknut, alebo budu tie pasove bedne istejsie?

Odpovědět