Zdravím, chtěl bych se zeptat zda byste mi poradili s výběrem sloupů k NAD C 320 BEE.
Mám v řetězci už nějaký rok Technicse SL PG580, zesík NAD C 320 BEE a repráky Magnat Motion 1000 (kabely Oehlbach).
Chtěl bych si pořídit nějaké lepší sloupy a rozmýšlím se mezi novou generací Xavianů Gran Colonna, nebo Tannoy Mercury V4, případně mi byly doporučeny Wharfedale Diamond 157 a Acoustic Energy Neo 3.
Nejvíce mě asi zaujaly ty Gran Colonny, ale trochu mě znejisťuje že jsou to vlastně spíš regálovky na pevně spojené noze.
Co myslíte?
Dík.
Repro k NAD
Re: Repro k NAD
Na http://www.hifibazar.cz/majú AUDIO PHYSIC - Yara II Evolution za 17.000 Kč, ktoré som nejakú dobu mal s NADom C325 a nebolo to zlé.
K tomu zosilovaču bude lepšie pripojiť 2p "prerastené monitory" ala Yara II alebo tie Xaviany Gran Collona, ktoré to ešte spoľahlivo utiahne.
Mňa zvuk Xavianu ale nikdy moc neoslovil, príde mi taký lenivý. Xavian potrebuje ostrejší zosilovač než je NAD. Tento model som ale nepočul.
Acoustic Energy Neo 3 nie sú zlé bedne, ale neviem či im bude stačit výkon NAD 320 Bee.
Oproti duniacemu bezpriestorovému Magnatu to bude posun tak či tak.
K tomu zosilovaču bude lepšie pripojiť 2p "prerastené monitory" ala Yara II alebo tie Xaviany Gran Collona, ktoré to ešte spoľahlivo utiahne.
Mňa zvuk Xavianu ale nikdy moc neoslovil, príde mi taký lenivý. Xavian potrebuje ostrejší zosilovač než je NAD. Tento model som ale nepočul.
Acoustic Energy Neo 3 nie sú zlé bedne, ale neviem či im bude stačit výkon NAD 320 Bee.
Oproti duniacemu bezpriestorovému Magnatu to bude posun tak či tak.
Díval jsem se na ty Yara II Evolution a nevypadají zle. Dík za tip.
Mám teď v merku Wharfy Pacific EVO2-30. Ačkoli je mi jasné že jsou k mému zesíku až moc dobré.
Nemám totiž jasno v jedné věci - když si koupím bedny, které zesík nedokáže plně využít, bude to hrát hůře než bedny, které jsou k němu přiměřené?
Jak to vidíte?
Mám teď v merku Wharfy Pacific EVO2-30. Ačkoli je mi jasné že jsou k mému zesíku až moc dobré.
Nemám totiž jasno v jedné věci - když si koupím bedny, které zesík nedokáže plně využít, bude to hrát hůře než bedny, které jsou k němu přiměřené?
Jak to vidíte?
Tie bedne nie sú zlé, len majú nižšiu citlivosť než AP Yara, budú potrebovať viac výkonu.
Ak sa ti páčia, kúp si ich, silnejší zosilovač si môžeš zaobstarať neskôr.
Ak sa ti páčia, kúp si ich, silnejší zosilovač si môžeš zaobstarať neskôr.