Děkuji za radu i povídání. Já myslím, že se nezblázním, věk kdy jsem z hifi blbnul už mám úspěšně za sebou, teď blbnu s dětmi, snad taky úspěšně. Vystřídal jsem toho dost, teď už to nehrotím, nechám si co mám, Electrocompaniet ECI1 je skvělý přístroj, uhraje snad vše, kdo tu co přinesl, je to stabilní a silný stroj se slušnou spotřebou a výkonem, hraje fajn i potichu.
Co se týče místa, nebojím se, ale nikdy jsem velké sloupy doma neměl a to jsem měl i větší místnosti. Mě osobně by se to líbilo, ale v malé místnosti jež jsem uvedl, nedám je daleko od zdi, tudíž asi problém z nátrubky bassreflexu vzadu, a to reproduktory většinou mají, moc co je mají dopředu či dospodu vyvedeny není... Mě by se třeba líbily Canton RC-L Staré bedny pravda, ale mají velký potenciál jak jsem slyšel a parádně hrají v prostoru, dají se i trochu upravit korekční jednotkou, ale ten basový základ je dost velkorysý a nemyslím si že by to má místnost zvládla tak, aby se nevytratil prostor či rozlišení nástrojů a byl by s toho takový zblitek....

Uzavřené bedny by byly supr myslím, Electrocompaniet nemá problém dostat z nich nízké kmitočty, což těmto bednám je vytýkáno někdy. Chtěl bych vyzkoušet i některé z Xavianů co to udělá a jak vlastně hrají. Doma.A na mých strojích, Ve studiích to je většinou zcela jiné. Na tvé doporučení kouknu a manželka děkuje za peníz na dovolenou

. Přeji pěkný den.