repro
Re: repro
Nikdy není nic tak, jak se jeví. A pak, že si Xavy vyrábějí vše sami... Na druhé straně, proč ne ? Je to jen a jen otázka spolupráce. Faktem zůstává, že jsem kdysi slyšel Dudka + úplně první Xaviany na nějaké výstavě a hrálo to úžasně pěkně.
úžasná firma - postaví ti dům, vybaví ho nábytkem, dodá špičkové reprosoustavy a brikety, ať člověku není při jejich poslechu za dlouhých zimních večerů zima !!!
k dokonalosti schází poslední krůček:
doporučil bych výrobní program rozšířit o výsadbu stromů a plození synů!!!
k dokonalosti schází poslední krůček:
doporučil bych výrobní program rozšířit o výsadbu stromů a plození synů!!!
dadaft 
dadaft

Korysku, ty žiješ ! Již dlouho jsem od tebe nečetl, byls' na dovolené ? Pojedu v dohledné době k Dadaftovi, tak se snad setkáme na kouř a kafe, když už se již dlouho nikdo Dadafta nezeptal: Co hulíš ?korys píše:dadaft
Možná že si Barletta mne ruce...
Aleska
Jo,jo před ,,chvílí'' můj zadek šťastně dosedl na letišti L.Janáčka v Mošnově za doprovodu hudby B.Smetany
.Určitě dáme kafčo. (A ještě omluva za OT.)
Jo,jo před ,,chvílí'' můj zadek šťastně dosedl na letišti L.Janáčka v Mošnově za doprovodu hudby B.Smetany
ano, ostravsko je velmi muzikální kraj.korys píše:... na letišti L.Janáčka v Mošnově za doprovodu hudby B.Smetany
p.s. na to slavnostní zakončení už jsi na OH mohl vydržet, ne?
Čoveče,já Ti po tom,co jsem jebnul kolem do škarpy,už ani neměl chuť.dadaft píše:ano, ostravsko je velmi muzikální kraj.korys píše:... na letišti L.Janáčka v Mošnově za doprovodu hudby B.Smetany
p.s. na to slavnostní zakončení už jsi na OH mohl vydržet, ne?
Však brzo skecnem
zpátky k repro:
všimněte si - boxy nepokrytě obšlehnuté od firem Xavian: mia, xn125, guileta, a dalších.
logo Nicol jsem jako grafik okamžitě identifikoval: to je přece Calex! asi aby zdůraznili, že to jsou fakt ledničky!!!
šikulové, jen co je pravda...
všimněte si - boxy nepokrytě obšlehnuté od firem Xavian: mia, xn125, guileta, a dalších.
logo Nicol jsem jako grafik okamžitě identifikoval: to je přece Calex! asi aby zdůraznili, že to jsou fakt ledničky!!!
šikulové, jen co je pravda...
Tak to je silná káva.
Barletta mu dá zakázky, dá mu vydělat a ten se mu takto odvděčí.
Nejsou to jen Číňané, kdo neeticky kopíruje jim zadanou výrobu...
To je v klidu. U nás vyvolá Barleta arbitráž a vždycky se bohatě zahojí. Pak už bude moct dělat repro jen pro potěšení.Zbynek píše:Tak to je silná káva.
Po trablech s kvalitou výroby skříní u XAVIANU ještě před 8 lety moc nevěřím, že by Barletta používal dodavatele na skříně- mají své vycepované lidi. Se skříněma na vysoké úrovni je velká potíž, bych mohl vyprávět.
Ten web, alespoň oblast o výrobě skříní pro reprosoustavy mi přijde trochu přefouklá bublina. Možná tak skříně pro ty komba pro hudebníky do Německa, na tom nic moc není a navíc koberec zakryje vše.
Ten web, alespoň oblast o výrobě skříní pro reprosoustavy mi přijde trochu přefouklá bublina. Možná tak skříně pro ty komba pro hudebníky do Německa, na tom nic moc není a navíc koberec zakryje vše.
Noble Audio - výroba a prodej
NA:
jasně, že máš pravdu!! Roberto si dělá ozvučnice již dlouho sám na Kladně. Tyhle úvahy o něčem o čem vím pendrek jsou na prd! Vždy se nějakého blábolu někdo chytne a již se to dál a dál rozvíjí. To nám čechům jde opravdu moc dobře a víme to nejllíííp!!
jasně, že máš pravdu!! Roberto si dělá ozvučnice již dlouho sám na Kladně. Tyhle úvahy o něčem o čem vím pendrek jsou na prd! Vždy se nějakého blábolu někdo chytne a již se to dál a dál rozvíjí. To nám čechům jde opravdu moc dobře a víme to nejllíííp!!