Zdravím,
Vlastním trojpásmové 2x bedny z reproduktory ARN 8604, ARZ 4604, ARV 3604.
Zvuk je nic moc, přemýšlel jsem, že si pořídím ekvalizér. Ale teď je otázka, má to smysl investovat ?....Tesla vyráběla dobré reprosoustavy, ale myslím, že to nepatří mezi High end. Za kolik si myslíte, že bych je mohl prodat, respektive dané reproduktory?..
Jsou ve výborném stavu. Vyhýbka je v pořádku, tedy ty bedny byly prý určený do klubu, takže vyhýbka je tam udělána, ale ne mnou.
Reprosoustava Tesla 1PF 067 71
Re: Reprosoustava Tesla 1PF 067 71
Je nám všetkým jasné že to nie je žiaden "hájend", ale , jedno veľké ale , hrajú alebo mali by hrať skutočne príjemne, nerušivo , ak tomu tak nieje , potrebovali by renováciu basákov a výhybok vrátane výmena tej vlásočnicovej kabeláže . Sám som tak spravil u ARS 840 a zvukovo sa to posunulo do inej roviny , velmi zábavne a neotravujúce (hrali na vintejdž steráku od Sony z 76 roku , TA- 3650). Usudzujem že tie tvoje sú asi v zlom technickom stave a skúšal si ich na novodobých soličoch a to aj potvrzuje čo píšeš . Cena tak od 50 € podla stavu. Ja som ARS840 predal za 140 € a tam by si žasol ako hrali
Re: Reprosoustava Tesla 1PF 067 71
Jen můj názor /jsou to tvoje peníze/: nestrkat peníze do ekvalizéru, ale do beden - buď jak píše ravenman do "faceliftu" nebo prodat a koupit holt něco jinéhokratos píše:Zdravím,
přemýšlel jsem, že si pořídím ekvalizér. Ale teď je otázka, má to smysl investovat ?....