Reprosoustavy na varhanní hudbu
Reprosoustavy na varhanní hudbu
Máte někdo zkušenosti s reprosoustavami, které by zahrály obstojně varhanní hudbu ? Myslím v zaplatitelné kategorii - tedy tak do 100 000 kč.
Re: Reprosoustavy na varhanní hudbu
Do 100.000,- by to bylo potřeba z druhé ruky. Byl bych pro např. B&W Matrix 801.
Pavel Macura Audio
za 100k bys uz mohl sehnat dostatecne rychly subac, ktery by ty nizke basy mohl stihat 
Jenže celek bude hrát blbě.
A propos, co je toto : "ktery by ty nizke basy mohl stihat" za nesmysl ??
A propos, co je toto : "ktery by ty nizke basy mohl stihat" za nesmysl ??
Pavel Macura Audio
u levnejsich subacu se tahnou daleko za nahravkou, sam si chci poridit digital drive velodyne, zakladni model mi spis jen huci
mam jeste jeden od zingali a ten ma pekne zivy bass, ale je malicky tak nejde az tak hluboko
Přijeď si poslechnout moje Titany. V oblasti nejhlubších kmitočtů se jim nevyrovná skoro nic (rozsah 16 Hz - 50 kHz v pásmu 3 dB) a do 100 tisíc je to bohatě.
Syčáku, šoupni sem prosím měření těch Tvých škopků QUADRAL, ať vidím co máš za zázrak / pokles 3dB na 15Hz jsem v té cenové kategorii ještě v životě neviděl a to již něco pamatuji......... /. Díky!
Ešte je treba zvoliť ďalšiu zaplatiteľnú kategóriu a to zosilňovače, ktoré budú zodpovedať kvalite bední. Tiež to nebude sranda. Ešteže organy nepočúvam tak častoIgor píše:Máte někdo zkušenosti s reprosoustavami, které by zahrály obstojně varhanní hudbu ? Myslím v zaplatitelné kategorii - tedy tak do 100 000 kč.
Tomuto zadaní budou odpovídat opravdu jedině staré QUADRAL TITAN s dostatečně velkým basákem, ale hlavně tím Transmission Line, který vyrobí opravdu sklepní basy .
801 Matrixi jim v tomto ohledu nemůžou dostatečně konkurovat, a to ani s tou jejich aktivní basovou korekcí, kterou k nim prodávali ve formě krabičky do linkové cesty a skoro nikdo jí k nim nemá.
Když jsem tyto bedny před lety několikrát potkal v Německých a jednom Pražském studiu, nebyl jsem při poslechu rocku a jazzu spokojen, nedaly tu potřebnou pevnost a definici na basech, ale na klasiku a varhany budou tyto QUADRAL to pravé.
Takže Acone, od syčáka bedny a ode mě k nim zesilovače Parasound
801 Matrixi jim v tomto ohledu nemůžou dostatečně konkurovat, a to ani s tou jejich aktivní basovou korekcí, kterou k nim prodávali ve formě krabičky do linkové cesty a skoro nikdo jí k nim nemá.
Když jsem tyto bedny před lety několikrát potkal v Německých a jednom Pražském studiu, nebyl jsem při poslechu rocku a jazzu spokojen, nedaly tu potřebnou pevnost a definici na basech, ale na klasiku a varhany budou tyto QUADRAL to pravé.
Takže Acone, od syčáka bedny a ode mě k nim zesilovače Parasound
Noble Audio - výroba a prodej
kombinace Titany / AR D400 se přímo nabízí... těžko si dovedu představit něco vhodnějšího...
Podporuju, celá řada Quadral Titan je v basech neuvěřitelně dobrá.
"Rychlý subáč", který by mohl "nízké basy stíhat", mě pobavil :) Představil jsem si ho, jak za nima valí...
"Rychlý subáč", který by mohl "nízké basy stíhat", mě pobavil :) Představil jsem si ho, jak za nima valí...
A ony mu porad utikaji -)))))))))))))))))))))))))
Syčáku díky!