Revel Ultima salon
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Revel Ultima salon
Tomuhle říkám opravdový kauf : http://www.audiogon.com/cgi-bin/cls.pl? ... n-speakers
Re: Revel Ultima salon
Revel Ultima Saloon byly jedním z mých adeptů, na nové reprobedny, ale nakonec jsem dal přednost Wilson Audio.
Revel Ultima Saloon se prodávají jako second hand vždy za pooodstatně nižší cenu než je výrobcem, resp. prodejci uváděná.
Na ebay.de se vyskytují poměrně pravidelně. Ve srovnání s Wilson Audio pro ně hovoří především estetická stránka.
Revel Ultima Saloon se prodávají jako second hand vždy za pooodstatně nižší cenu než je výrobcem, resp. prodejci uváděná.
Na ebay.de se vyskytují poměrně pravidelně. Ve srovnání s Wilson Audio pro ně hovoří především estetická stránka.
Tyhlety bedny znám jako svoje kousky. Je to opravdu špičková bedna. Po koupi se nemusí již nic řešit. Se správným železem je to to nejlepší co jsem do dnes slyšel. Cena je to špičková a ihned bych je bral, kdyby to šlo zaslat k nám. Pro mě konečná. 
The sound of the Revel Ultima Salon2s is nothing short of impressive. Critics balked at the idea that a flagship speaker could be so physically narrow - which is ironic as Wilson's popular and more pricey WATT Puppy version 8 loudspeaker has a similar footprint but is not as tall. The bass that comes from the Revel Salon2s is likely enough to speak to the audiophile's soul. It is tight, rich and round but also very quick. Depth charges from U-571 on HD DVD (without a subwoofer) could have won you bets that an LFE was actually on during a recent tradeshow demo. The highs are open and airy especially for a dynamic speaker. Compared to the Wilson WATT Puppy v8's, the Revels are less etched and more smooth. Its not to say either are right or wrong but more to compare and contrast a more mellow high end on the Revel Salon2 versus a more detailed sound from Wilson or even B&W's 800's series.
Ano jejich názor jsem si vyslechl ještě v Mnichově. Ale já mám svoje uši a svoji představu o zvuku. To že s tím někdo nesouhlasí bohužel neovlivním. Mimochodem pokud chcete slyšet pořádný lavor a tlukot srdce podle hudby, tak si zjděte poslechnout WLM pařez do pánského dvora. To je mazec. A to jsou jen dvě 12"ky. Dělají i 18"ky. Ovšem po každém poslechu, bych doporučoval návštěvu kardiologie. Nemusí to dopadnou dobře.
Mimochodem vyšelo na světlo měření WLM Diva reprosoustav. A to je mě velké překvapení. Ono to totiž není tak, jak zdejší "GURU" psal. Zřejmě asi u WLM dokážou více než on. On přece tvrdil, že tyto reproduktory slyšel i s zcela určitě lepší vyhybkou. Jenže asi zřejmě ne.
A poté, jsem moc zvědav na reakci jak jeho, tak všech jeho lidí, co tak nesnášejí, když je on napadán. On přece toho tolik dokázal a já z toho mám jen komplexy. Uaaaa. Válím se smíchy.
Mimochodem vyšelo na světlo měření WLM Diva reprosoustav. A to je mě velké překvapení. Ono to totiž není tak, jak zdejší "GURU" psal. Zřejmě asi u WLM dokážou více než on. On přece tvrdil, že tyto reproduktory slyšel i s zcela určitě lepší vyhybkou. Jenže asi zřejmě ne.
A poté, jsem moc zvědav na reakci jak jeho, tak všech jeho lidí, co tak nesnášejí, když je on napadán. On přece toho tolik dokázal a já z toho mám jen komplexy. Uaaaa. Válím se smíchy.
-
boxer
Uznávám, že je to divočejší. Ale díval jsem se na frekvenční průběhy některých menších reprosoustav firmy BVaudio. A zvlnění je i 7-8 dB. Což tedy není proti 10dB velký rozdíl. Již na škole nás učili, že kdo tvrdí, že slyší rozdíl nižší než 3dB je kecal.
-
boxer
Nechci to tady duplikovat,ale fakt by mě zajímalo,proč na těch D.M. NENÍ na tom grafu impedance zcela chybí typický basreflexový Tatry?
Věta
......Der Impedanzverlauf liegt durchweg innerhalb der Vier-Ohm-Norm, von der Wirkung der Reflexöffnung ist dabei nichts zu sehen.
mě neukojila.
Věta
......Der Impedanzverlauf liegt durchweg innerhalb der Vier-Ohm-Norm, von der Wirkung der Reflexöffnung ist dabei nichts zu sehen.
mě neukojila.
Po Pašulově chvále jsem byl velmi zvědav, jak Revely hrají. V Mnichově jsem byl ale velmi nemile překvapen. Podle mého zapatlaný slitý zvuk. Možná jsem měl smůlu na nahrávky, nebo jsem nebyl ve formě, ale zdálo se mi to podprůměrné. Bude-li příležitost, rozhodně to chci slyšet ještě jednou. Pašulák má možná zničené uši, ale chválil je i jistý přihřátý frája, který celkem slyší.
No vida, odkud to je?
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Přitom Atkinson na závěr jeho měření tvrdí jak je spokojený s konstrukcí,zvukem a měřením těchto beden.Je možné,že v Čechách jsou prostě náročnější než jinde ve světě? 
Mně to přišlo strašný. Kromě toho, že jsou škaredý, ještě blbě hrajou. Celkem mě ani neláká je slyšet znovu - hubené kostnaté vysoké sloupky s typickým zvukem této konstrukce.