Neusuzuji na základě svých vlastních poslechových zkušeností, ale když se něco obdobného objeví na ebay, tak je o ně vždy velký zájem. Takže asi hrají dobře, nebo ve své cenové relaci dobře.
machalda má vždycky pravdu.
Měl jsem možnost tyhle bedýnky dvakrát několik hodin poslouchat a můžu potvrdit, že lepší hifi neznám(teda ještě JBL 4345 u Bohdana v Hradisku).
Největší dynamika jakou znám, ohromná velikost zvuku, brutální prezentmost, prostě masakr. Zabijácké bedny. Vhodné do místnosti od 50m2 výše.
Jedna drobná nevýhoda je značná teplota vestavěných koncových stupňů a to z důvodu velikosti chladiče. Jednou za 10 let je potřeba tyto stupně vyhodit a nahradit novými. Prostě se to docela peče. A obě basové propusti vyžadují ke správné funkci téměř vzduchotěsné provedení.
Ale když to funguje, jak má, tak je to neuvěřitelné.
Ale nad vším trůní Pegasus
Jen pro informaci , konstrukter Walter Fuchs je v Nemecku povazovan za jednoho z nejlepsich a nejschopnejsich v oboru (zejmena na nezavisle hifi scene) , moje Ikon Avall jsou take jeho dílo a jen tezko bych mohl na techto bednach kritizovat . Proto verim , ze tyto ctyr pasma jsou masakr
jsou tam zajímavé rozbory proč jsou MC přenosky lepší než MM, jak je to s nahrávkami hudby (je vidět, že studio zná, a ví jak to chodí - třeba pasáž o nahrávaní basy trošku nabourá mýty o tom, jak nějaké bedny dokážou zahrát "drnčení" basových strun - velmi poučné...) a taky o signálních (já to věděl!) a reprokabelech a filtrech sítě (zajímavé a názorné).