Sestava k TV - hudba, filmy
Sestava k TV - hudba, filmy
Zdrávím všechny,
měl bych prosbu jako čistý uživatel AV. Chci si ke smart TV LG koupit nějakou sestavu s kvalitním zvukem, bud 2.0 ale radeji bych 2.1 kvůli Subw. Půjde převážně o poslech hudby přes USB nebo AUX, pres youtube a občas shlédnutí filmu přes USB.
Je to do pokoje 5x5m a cenu bych chtěl nějak se vejít třeba do 5, jestli by to šlo? Klidně i bazarové zboží.
Můžete mi něco doporučit? Slyšel jsem hrat ONKYO 2.0 a to hralo moc hezky i když chyběl SW.
Díky za rady
měl bych prosbu jako čistý uživatel AV. Chci si ke smart TV LG koupit nějakou sestavu s kvalitním zvukem, bud 2.0 ale radeji bych 2.1 kvůli Subw. Půjde převážně o poslech hudby přes USB nebo AUX, pres youtube a občas shlédnutí filmu přes USB.
Je to do pokoje 5x5m a cenu bych chtěl nějak se vejít třeba do 5, jestli by to šlo? Klidně i bazarové zboží.
Můžete mi něco doporučit? Slyšel jsem hrat ONKYO 2.0 a to hralo moc hezky i když chyběl SW.
Díky za rady
Re: Sestava k TV - hudba, filmy
5000€ je pro začátek fajn
Je mi to jasné, ještě mě napadá mám hifi věř aiwa, která hrala fakt dobře ale už hraje jen radio a jeste s problémy. Co přípojit receiver k tem repro z věže? Můžete mi poradit jaký? A má vetšina receiverů optický vstup aby to šlo spojit s tv? Díky
Ještě se chci zeptat když budu hledat vhodný receiver pro ty bedny od věže a aby šel spojit s TV. Musí mít tedy optický vstup/výstup? A pujde pak zvuk do beden i např. při filmu? A anpř. při přehrávání mp3 z portu TV?
Co jsem dočetl tak repra a receivr musí mít stejnou impedanci např. 6 ohmů?
Nebo něco takového malého a cenově přijatelného: http://www.tipa.eu/cz/zesilovac-cta-100-100w/d-138689/ ale to zase nemá optiku aby to šlo připojit k TV
Co jsem dočetl tak repra a receivr musí mít stejnou impedanci např. 6 ohmů?
Nebo něco takového malého a cenově přijatelného: http://www.tipa.eu/cz/zesilovac-cta-100-100w/d-138689/ ale to zase nemá optiku aby to šlo připojit k TV
Můžete mi někdo prosím poradit?
Co máš za TV, jaké má výstupy?Kolik chceš do recieveru investovat?Co upřednostňuješ - TV, nebo muziku?
Vždyť to píše hned na začátku. Já mu teda poradit nedokážu s finančním limitem 5 litrů.
Aha, jsem to nečetl od začátku. No ale jaké ma TV výstupy tam není. Ale je fakt, že do 5L nevím. Ten odkaz cos dal nee.