Set repro Yamaha NS-777/333/444 vs Dynavoice DF-8
Set repro Yamaha NS-777/333/444 vs Dynavoice DF-8
Ahojte,
můžete mi poradit popř. aspoň napsat svůj názor ohledně reprosoustav. Doma mám teď zesilovač Onkyo TX-NR636 a repro Yamaha NS-777/333/444 a tyto bych chtěl vyměnit za sestavu Dynavoice DF-8 co si o tom myslíte + -? Poslechové studio s Dynavoice nikde v okolí Zlína nemám, nebo o tom nevím.
Díky za všechny příspěvky.
můžete mi poradit popř. aspoň napsat svůj názor ohledně reprosoustav. Doma mám teď zesilovač Onkyo TX-NR636 a repro Yamaha NS-777/333/444 a tyto bych chtěl vyměnit za sestavu Dynavoice DF-8 co si o tom myslíte + -? Poslechové studio s Dynavoice nikde v okolí Zlína nemám, nebo o tom nevím.
Díky za všechny příspěvky.
Re: Set repro Yamaha NS-777/333/444 vs Dynavoice DF-8
A proč chceš Yamahy měnit,když si Dynavoice neslyšel?Já Stejný set beden Yamaha provozuji s AV Onkyo SR 608 a ve své cenové kategorii myslím hraje výborně
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Chce to napsat vic informaci.
Poslouchas spis stereo nebo spis multikanal?
Co te ke zmene vede? Co ti na soucasnem zvuku vadi?
Oboje zminovany bedny jsou zvukovym charakterem podobny a cenou ne az tak vzdaleny. Cekej spis trochu jiny zvuk nez skokove lepsi.
A pokud prevazuje stereo, zacal bych vymenou AVR za stereo zesilovac. Nebo bych aspon poridil separatni koncak k prednim repro. NR-636 hraje ve stereu hrozne.
Poslouchas spis stereo nebo spis multikanal?
Co te ke zmene vede? Co ti na soucasnem zvuku vadi?
Oboje zminovany bedny jsou zvukovym charakterem podobny a cenou ne az tak vzdaleny. Cekej spis trochu jiny zvuk nez skokove lepsi.
A pokud prevazuje stereo, zacal bych vymenou AVR za stereo zesilovac. Nebo bych aspon poridil separatni koncak k prednim repro. NR-636 hraje ve stereu hrozne.
já bych se vyprdnul na Dynavoice a vzal ty elacy, co jsou teĎ na bazaru, je to relativně nový model, tak si myslím, že podobný centr a efekty ještě seženeš.
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... -fs-208-2/
Akorát by sis musel udělat výlet přes celou republiku no....
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... -fs-208-2/
Akorát by sis musel udělat výlet přes celou republiku no....
Poslouchám spíše multikanal jsem na filmy, a chci docílit zvuku jak v kině
) Proti Yamaham nic nemám, jen mi Dynavoice padly více do oka a čekal jsem právě, že se všichni přikloní právě pro ně.

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
I tak vymen spis AVR. Za 15-20 tis. koupis 4-5lety top model, ktery ve vsem prehraje tve stavajici Onkyo o parnik.
Nakupem novych beden ti porad zustane slaby clanek v podobe 636, kdezto tve stavajici Yamahy maji na mnohem vic nez z nich Onkyo ted dostava.
Z ceho filmy poustis?
(pro zvuk jako v kine si porid mistnost aspon 20x10 m a rozpocet vynasob triceti az padesati
)
Nakupem novych beden ti porad zustane slaby clanek v podobe 636, kdezto tve stavajici Yamahy maji na mnohem vic nez z nich Onkyo ted dostava.
Z ceho filmy poustis?
(pro zvuk jako v kine si porid mistnost aspon 20x10 m a rozpocet vynasob triceti az padesati

Mám Blu Ray LG BP730 vrátil jsem se k němu poté co jsem se zbavil Samsungu UBD-K8500 - krám co mě vyšel na 9500,- a nezvládl stopu Dolby Atmos. A co se týče zvuku, tak jsem žádný velký rozdíl také nezaznamenal.
Předpokládal jsem,že to máš na filmy,proto můj předešlý příspěvek.Já mám sestavy dvě,jednu hlavní na stereo(ůplně v jiné cenové kategorii) a druhou na filmy jako doplněk.Pokud nemáš v plánu razantní investici,tak bych Yamahy nechal a jak píše Pítrs,koupí staršího,ale ůplně v jiné kategorii AVR docílíš razantně lepšího zvuku.Samozřejmě se celou dobu bavíme o sledování filmů 

Onkyo NR 636 jsem měl osobně doma 1 rok,a sám se zpětně divím že tak dlouho,jestli ti při manipulaci s dálkou při nastavování nezamrzá systém=restart přístroje,tak máš štěstí na lepší kus,nebo to teprve začne,a bude to čí dál častější,výše ti radí opravdu dobře jestli můžeš tak ho vyměň,a ve stereu to hraje opravdu bídně,na zvukové efekty k filmům celkem efektní hlavně nabasované,já ho měl s Heco victa 702,hodně zdaru
Petuldu konečne zrušili na druhom fóre tak sa prejavuje na tomto

Je to samozrejme nezmysel. To Onkyo si nechaj a investuj do lepších reprákov, prípadne rieš akustiku miestnosti. Ja osobne by som hladal nieco lepsie ako spomenuté Dynavoice
Zato ty se projevuješ na obou fórech a pořád dokola se stejnejma blbostma.
Vážně nevím o co ti jde, opravdu čekáš že ti někdo uvěří? Stejnak ti ty tvoje bludy, nikdo nežere.

AAAaaa delostrelec hlusec Sands1 reinkarnoval. AVR 4ever, LOL, ROFL ad. frikulinske oslavy....