Shan Apollo 225 MKII
Shan Apollo 225 MKII
Zdravím, máte někdo zkušenosti s reprobednami Shan Apollo 225 MKII?
Re: Shan Apollo 225 MKII
jo perfekt, slouží mi už 5 let a naprostá spokojenost.
Já mám sice Shan Apollo 350,ale přesto odpovím . Vlastním tyto bedny 9 let a jsem spokojený.Zvukově mně sedí,vyvážený zvuk,možná jen na výškách malinko ostřejší. Záleží také na zesilovači.Nebyl s těmito repro zatím žádný problém.
Dobrý večer,
mám tyto bezvadně hrající reproduktorové soustavy. Kupoval jsem je před lety v Husitské ulici v Praze. Hrají mnoho let každý den. Chtěl bych pro ně nový zesilovač. Bohužel už jsem k nim doma nenašel návod. Víte prosím někdo, co potřebují za zesilovač, aby rozumně hrály?
mám tyto bezvadně hrající reproduktorové soustavy. Kupoval jsem je před lety v Husitské ulici v Praze. Hrají mnoho let každý den. Chtěl bych pro ně nový zesilovač. Bohužel už jsem k nim doma nenašel návod. Víte prosím někdo, co potřebují za zesilovač, aby rozumně hrály?
ještě bych upřesnil. Mám pár desek, které bych chtěl je někdy slyšet hrát. Pokukuji po gramofonu od pro-ject nebo po starém thorensu.
Každý den nám na nich doma hraje jedno radio na starém tuneru sony a následně zprávy na placaté TV na ČT.
Pokukuji po něčem co bude mít v sobě vstup pro optický kabel pro zvuk z TV a případně phono vstup pro gramofon.
Zatím se mi nejvíc líbí nad c 328 nebo něco přímo od pro-ject.
Jen nevím, jetli tyto lehčí kousky budou bedýnkám výkonově stačit.
Každý den nám na nich doma hraje jedno radio na starém tuneru sony a následně zprávy na placaté TV na ČT.
Pokukuji po něčem co bude mít v sobě vstup pro optický kabel pro zvuk z TV a případně phono vstup pro gramofon.
Zatím se mi nejvíc líbí nad c 328 nebo něco přímo od pro-ject.
Jen nevím, jetli tyto lehčí kousky budou bedýnkám výkonově stačit.