Sloupové repro do 30t.
Re: Sloupové repro do 30t.
Počítám že tak od deseti od rána....
-
- Kontaktovat uživatele:
se kterými dalšími repro jsi porovnával?ayman píše: ↑15 led 2022 12:05Tak to vyhrály Indiana Line Diva 552, fantastický zvuk, kvalitní zpracování ( některé dražší bedny jsou jak z Ikea) Porovnával jsem dohromady pět, většinou dražších reprosoustav a tyto to na plné čáře vyhrály. Nevěřil jsem, že tyto o půlku menší bedny, než co jsem měl, můžou hrát tak úžasně. Každopádně děkuji všem za rady a přeji ostrý obraz a dobrý zvuk
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
nechci kazit radost, ale tohle je skutecne .... nedobre
Tak, snad budou lepší než ty Focal Chora 826
Porovnával jsem s:King Diamond píše: ↑15 led 2022 15:30se kterými dalšími repro jsi porovnával?ayman píše: ↑15 led 2022 12:05Tak to vyhrály Indiana Line Diva 552, fantastický zvuk, kvalitní zpracování ( některé dražší bedny jsou jak z Ikea) Porovnával jsem dohromady pět, většinou dražších reprosoustav a tyto to na plné čáře vyhrály. Nevěřil jsem, že tyto o půlku menší bedny, než co jsem měl, můžou hrát tak úžasně. Každopádně děkuji všem za rady a přeji ostrý obraz a dobrý zvuk
Q Acoustic Cocept 40
KEF Q750
Dali Oberon 5
Klipsch Reference R-820
Monitor Audio Bronze 200
V pohodě, mě jí nezkazíš protože je to naopak výtečné
Souhlas, co jsem četl a recenze na různých webech a fórech, panuje velké nadšení. Rád si je někde poslechnu.
Dovolím si reagovat. Ty Heco 702 mám též, zakoupeno ve slevách pro "běžný poslech". Ty basy opravdu nejsou dobré, jak píše. Přihodil jsem dovnitř vytlumení a přicpávám nebo uvolňuji jeden nebo oba bassreflexy. Už se to dá slyšet. Tazatel může být rád, že mu Indiany vyhovují. Ale: Repro
o udaném průměru 140 mm a šířka bedny 160 mm naznačuje,jak malá je membrána doopravdy. Dovedu si představit ten rozdíl ve zvuku na basech, protože mám ještě malé sloupky Xaviany Delizia. Ani ty mi nevyhovují-holt to nejsou dospělé bedny.
o udaném průměru 140 mm a šířka bedny 160 mm naznačuje,jak malá je membrána doopravdy. Dovedu si představit ten rozdíl ve zvuku na basech, protože mám ještě malé sloupky Xaviany Delizia. Ani ty mi nevyhovují-holt to nejsou dospělé bedny.