Tannoy Definition DC8T

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Oggy
Kontaktovat uživatele:

Tannoy Definition DC8T

Příspěvek od Oggy »

Měl jsem čistě náhodou možnost si v Elektrošpalíčku v Ostravě poslechnout tyhle Tannoye:
DC8T
Obrázek

Info na stránkách výrobce:http://www.tannoy.co.uk/ResidentialDeta ... 338&sid=90

Náhodou proto, bo jsem šel do Špalíčku ohledně opravy sluchátek. A byl mi nabídnut poslech, patrnery byly Audionety integráč SAM V2 + CD ARTG2. Cena beden je cca 112 tis. Nahráno měly cca 50hod.
Nebyly to moje první poslouchané Tannoye, tak jsem zhruba věděl co čekat. Bedny hrají normálně, v první vteřině vás nic nepraští přes ucho. Moje zkušenost je, že na první poslech atraktivně hrající komponent začne po čase obtěžovat. Tady je všeho tak akorát. Výšky necinkají pořád, ale zvuk není pod dekou, je detailní a příjemný. Když ovšem bubeník flákne do činelu, je to slyšet. Střední pásmo je podáváno civilně, pohodově a detailně, což vyplyne po chíli poslechu. Bas je hutný, umí jít překvapivě hluboko. Navázání pásem je úplně pohodové. Za sebe musím říct, že se tyhle bedny trefily do mého vkusu. Bedny ničím neprudí, zvukově nic netrčí, ale na druhou stranu není zvuk nudný. Nakonec jsem u nich zkejsnul cca na 2.5 hod poslechem rockovějších věcí. Zajímalo by mne, jak bude znát další rozehrání a eventuálně výkonnější krmení. Určitě doporučuji k poslechu *2thumbsup*

Pistacius
Kontaktovat uživatele:

Re: Tannoy Definition DC8T

Příspěvek od Pistacius »

Hmmm.... týmito kúskami plánujem vymeniť svoje staré 638čky...

Odpovědět