Tannoy sensys DC2
Tannoy sensys DC2
Na jednom z dvou těchto regálů ztvrdla černá guma která má umožňovat rezonanci reproduktoru. Důsledkem je nepříjemný zvuk který se dá poslouchat pouze při nízké hlasitosti.
Hledal jsem jestli by ho nešlo po domácku oživit, a tak jsem koupil glycerin a tím tu gumu natřel z obou stran. Při jemné aplikaci jsem gumu protrhl, tak je zteřelá. Takže tudy cesta nepovede. Nevíte kde by se dal reprák "opravit" nebo koupit nový za rozumné peníze?
Hledal jsem jestli by ho nešlo po domácku oživit, a tak jsem koupil glycerin a tím tu gumu natřel z obou stran. Při jemné aplikaci jsem gumu protrhl, tak je zteřelá. Takže tudy cesta nepovede. Nevíte kde by se dal reprák "opravit" nebo koupit nový za rozumné peníze?
Re: Tannoy sensys DC2
Priprav se, ze oprava probehne podle nalady pana Krize. U me treba jeste nemel cas nebo chut asi od cervence 2016.Znamy je tam ma jeste nevybalene rok
.

Pan Kříž mi kdysi měnil závěsy na basácích u Quadral Vulkan MKV a vešli jsme se do měsíce. I když jsem fakt na něj četl recenze, že mu to jinak hooodně trvá.
Nechapu proc prijima repro, ktere pak nemini opravit. Pak opravuje fusky stovek repro pro lidi co tahaji starsi repro ze zahranici ala pan Michna, tak nechapu proc si bere dalsi praci. Vysmech pak je, kdyz se dozvim od dalsich clenu, ze mu poslali ted v lednu repro a do mesice je maji doma opravene. Vysmech nebo zmastena oprava?
Chtěl po mně rozměry gumy, že tento typ ještě neopravoval a pokud se jedná o atyp, tak gumu objednává v zahraničí, což prodlužuje dobu opravy i zvyšuje cenu. Může to být důvod proč někdo se specifickými reproduktory čeká na opravu déle a jinému je opraví briskně, když má vše potřebné "na skladě".
já se zatím odhadu ceny nedočkal.
já se zatím odhadu ceny nedočkal.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... r&_sacat=0
Vybrat velikost a nebo se ještě podívat po Tannoy fórech.
Cena na e-bay je daná, plus poštovné a práce.
Počkat se vyplatí.
Ale po republice je víc servismanů přes reproduktory.
Vybrat velikost a nebo se ještě podívat po Tannoy fórech.
Cena na e-bay je daná, plus poštovné a práce.
Počkat se vyplatí.
Ale po republice je víc servismanů přes reproduktory.
Údajně má mít už jeden reproduktor převinutý, ale nevystředěný, ale tuto informaci mi říkal v srpnu 2016! Kdyby to šlo okamžitě si je vemu a dám někam jinam, ale po každém zavolání jsem ujištěň, že další týden je pošle a takto to je přes půl roku pohádka o dalším týdnu
. Ale třeba budeš mít více štěstí a já ho jen štvu tím, že si dovolím co měsíc zavolat, jestli již nejsou opravené.

Já měl to štěstí že jsem měl opravu u p.Kříže do tří týdnů,tak za mě doporučuji. 

Ty abys nemel taky neco extra
))).