tak konecne nastala prilezitost si testnout 520ky na vhodne aparature. Muj stavajici zesilovac TEAC z rady Reference 500 neni spatny ale nechtelo se mi popisovat jak bedny hraji, kdyz vim ze dokazou mnohem vic.
Takze ted hrali v teto sestave: zesilovac TEAC A-BX10, CD prehravac TEAC VRDS-9, reprokabely Supra PLY 3.4 stinene s bananky Supra, signalove Van Den Hul, sitove stinene Supra Lora, prepetove trafo (zapomel jsem co to bylo ale bylo dobre i drahe

)
Nejvetsi prednosti techto beden jsou stredy a vysky. Akustickou hudbu dokazou zahrat na

Treba kytara na nich zni velkolepe, spev je nadhera. V tomto pripade velmi cisty a detailni zvuk. Skvele sedly s koponenty TEAC protoze ty maji podobny charakter. Hloubka je dobra, v ramci moznosti - tady nelze cekat zazraky, jsou to male bedynky. Ale je realisticka! Tam kde to jde zahraje tak jak to ma byt, znaji ale svou hranici a nesnazi se vydunet neco, na co nemaji. I tak ty basy jsou na tuto velikost beden velmi dobre.
Bohuzel na rockovou hudbu tyto bedny nejsou stavene. Nemam to drive a stavu. Nejvic se mi libi na techto bednach poslouchat hudbu jako Nerez, Bobos & The Frozen Dozen, samotnou akustickou kytaru, saxofon, lidsky hlas zni nadherne.