USHER S520 II

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
korys
Kontaktovat uživatele:

USHER S520 II

Příspěvek od korys »

USHER S520 II

Pro vadika,ať má kde prezentovat své hezké fotečky a dojmy. ;)
Už se těším,až písne jak mu to hraje :)
Přes řeku do stínu stromů.

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: USHER S520 II

Příspěvek od vadik »

Korysi, predbehl jsi me :)
Pratele, vsechno bude ale dejte mi cas... zatim je nemam na cem poradne vyzkouset, shanim pro ne vhodneho partnera (v mem pripade to bude TEAC Reference 500). Zatim AHOJ!

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

tak konecne nastala prilezitost si testnout 520ky na vhodne aparature. Muj stavajici zesilovac TEAC z rady Reference 500 neni spatny ale nechtelo se mi popisovat jak bedny hraji, kdyz vim ze dokazou mnohem vic.
Takze ted hrali v teto sestave: zesilovac TEAC A-BX10, CD prehravac TEAC VRDS-9, reprokabely Supra PLY 3.4 stinene s bananky Supra, signalove Van Den Hul, sitove stinene Supra Lora, prepetove trafo (zapomel jsem co to bylo ale bylo dobre i drahe ;) )

Nejvetsi prednosti techto beden jsou stredy a vysky. Akustickou hudbu dokazou zahrat na *thumbs up* Treba kytara na nich zni velkolepe, spev je nadhera. V tomto pripade velmi cisty a detailni zvuk. Skvele sedly s koponenty TEAC protoze ty maji podobny charakter. Hloubka je dobra, v ramci moznosti - tady nelze cekat zazraky, jsou to male bedynky. Ale je realisticka! Tam kde to jde zahraje tak jak to ma byt, znaji ale svou hranici a nesnazi se vydunet neco, na co nemaji. I tak ty basy jsou na tuto velikost beden velmi dobre.

Bohuzel na rockovou hudbu tyto bedny nejsou stavene. Nemam to drive a stavu. Nejvic se mi libi na techto bednach poslouchat hudbu jako Nerez, Bobos & The Frozen Dozen, samotnou akustickou kytaru, saxofon, lidsky hlas zni nadherne.

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

V pátek byl u mne Vadík i s těmito bedýnkami. Nakrmeny silnými a kvalitními zesilovači (Vincent 238 a Luxman (C-02, M-02) hrály famózně! Za 11 tis (15. v klavírním laku) těžko koupíte něco lepšího *thumbs up*

Odpovědět