Velodyne SPL-1000 Ultra

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
zakka68
Kontaktovat uživatele:

Re: Velodyne SPL-1000 Ultra

Příspěvek od zakka68 »

O sieťových práčkach toho veľa neviem, ale myslím, že ku špičkovej Accuphase PS 510, ktorá je ale pre mňa nedostupná, je asi najbližšie PS AUDIO Power Plant Premier. Cenovo je už dostupnejšia a kvalitatívne to bude určite veľký posun, hlavne keď sú elektrické rozvody naprd.

Keef
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keef »

nejlepší způsob,alespoň pro mě je půjčit, porovnat

zakka68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakka68 »

S tým sa dá iba súhlasiť. Na Slovensku predáva PS Audio v Komárne Hanzel Audio http://www.webareal.sk/highend-eshop a to je z Košíc trocha od ruky. No napokon nič iné ako sadnúť do auta a navštíviť uvedené štúdio mi neostáva.

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

S Accuphase to až tak pravda byť nemusí
http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... ase#p64646

zakka68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakka68 »

bubuxin:

aký názor máš na PS Audio PPP, nemal si možnosť tú práčku porovnávať, alebo niečo od Exactpower, napr. SP-15A?
Ako to tak sledujem, od subov sme sa presunuli niekde inde.

Keef
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keef »

Asi před 3 roky jsem měl doma na víkend Exactpower, v té době stál tuším něco okolo 70 000Kč. Žádné markantní zlepšení ve zvuku i obrazu TV jsem nepozoroval a i když jsem ho mohl koupit za velice slušnou cenu, tak jsem ho tenkrát nekoupil.Prostě jsem si z toho nesednul na zadek. Pravda je, že tenkrát jsem měl ůplně jiné mašinky/ dnes by to možná bylo o něčem jiném?/ a taky je pravda, že to není jenom o zvuku, ale i o ochraně přístrojů a to je potom asi jiná kapitola.

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

PPP ani Exactpower som nepočul, až nepočítam výstavy. Mal som však doma požičanú predávanú práčku Accuphase. Po prvých taktoch mi spadla sánka až na kolená, nečakal som takú zmenu. Výhodou Accuphase je oddeoľovacie trafo. Nevýhodou môže byť malý príkon, ktorý ale plne postačuje na väčšinu aparatúr. Stotožňujem sa z kazzatelovým názorom, že oddeľovák prináša zlepšenie zvuku aj obrazu. Takže keď úpravu siete, tak s prístrojom ktorého súčasťou je oddeľovacie trafo. PPP ho nemá, Exactpower SP-15A áno. Z týchto troch by som si vybral Accuphase, na druhom mieste je Exactpower SP-15A. Veľmi dobrá kombinácia by mohlo byť spojenie SP-15A a EP-15A :-)

muth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od muth »

zakka68 píše:ja mám SW len necelé dva týždne, ale už mám z neho radosť a to je ešte tuhý, nerozohraný. Zostava, ktorej SW spoľahlivo asistuje, sa skladá z Aurum Cantus V3F (2p. stĺpy) a železa Vincent SV-234 a Vincent CD S-5. Ešte plánujem sieťovú práčku (najskôr od PS Audio), trocha doriešiť akustiku a bude vymaľované.
No a jak ti hraje dnes?
Věřím, že bezva.
Mám dotaz: připojíš-li jen vstupní, silové kabely /reproduktorové/, je možnost odebírat za výhybkou /tovární 80Hz/ z výstupu pro konec cinch out oříznutý signál?

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

http://www.highendshop.sk/product_info. ... b8a00f1450
1440 * 25 = 36 000 Kc

ceska cena 40 000 Kc ?!?

Odpovědět