Výběr ze dvou
Výběr ze dvou
Ahoj.
Mám v úmyslu si koupit sloupové repro. Pracovník Dexonu mi vychválil Dexon Allegro 130, , jeden účastník diskuze naopak pohanil.
Pak jsem ještě koukal na AQ Labrador 28 od známého. Zatímco Dexony stojí 6500 Kč pár, AQ stojí 11500 Kč jedna. (nové).To je sakra rozdíl.
Můžete poradit, budou li 3x dražší bedny hrát tak skěle? Dík.
Mám v úmyslu si koupit sloupové repro. Pracovník Dexonu mi vychválil Dexon Allegro 130, , jeden účastník diskuze naopak pohanil.
Pak jsem ještě koukal na AQ Labrador 28 od známého. Zatímco Dexony stojí 6500 Kč pár, AQ stojí 11500 Kč jedna. (nové).To je sakra rozdíl.
Můžete poradit, budou li 3x dražší bedny hrát tak skěle? Dík.
Re: Výběr ze dvou
Na poslech rádií ti budou stačit Dexony.....na poslech hudby ani AQ 

Dobře, Ramones, jak drahé bedny máš ty ? Jsem zvědav.
to Fantoci : "avatar" Ramonese Ti prije malo konkretni
?

...nejde o to, kolik bedny stojí, ale jak hrají.
Kdysi byla možnost v EW přepínat mezi +/- 20 reprobednami a okamžitě sledovat změnu zvuku poslouchané hudby.....a opravdu nejlépe hrály ty nejdražší, jak regály, tak sloupy (tehdy Magnat za 30, respektive 60 tisíc).
Pokud chceš hudbu opravdu "poslouchat", pošetři si penízky na lepší bedny nebo nějaké aktivní monitory...a nemusíš kupovat nové, stačí bazarovky.
Kdysi byla možnost v EW přepínat mezi +/- 20 reprobednami a okamžitě sledovat změnu zvuku poslouchané hudby.....a opravdu nejlépe hrály ty nejdražší, jak regály, tak sloupy (tehdy Magnat za 30, respektive 60 tisíc).
Pokud chceš hudbu opravdu "poslouchat", pošetři si penízky na lepší bedny nebo nějaké aktivní monitory...a nemusíš kupovat nové, stačí bazarovky.
Pokud bys šel i do beden z druhé ruky,což doporučuji (koupíš za 10 bedny p.c. 20-40tis). Zkus se podívat po Mission 782,měl jsem je doma pár let,jsou to vynikající bedny za tu cenu...
Můžeš to zkusit třeba zde: http://www.rothaudio.eu/hifibazar/index ... path=37_40
. Máš možnost v klidu vyzkoušet různé kombinace, ceny více než přátelské a záruka, že nekoupíš nějaký šmejd. Nebydlet tak daleko, už jsem se tam dávno rozjel na exkurzi.

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
A o tom toto forum je,poradit,sdílet zkešenosti a ušetřit hooodně peněz.
Ramones
přesně jak říkáš.I za málo peněz může být hodně muziky.Tannoy D700 je další možnost.http://www.audio-markt.de/_markt/item.p ... 356726472&

Jojo, rothaudio má velmi zajímavé kousky za velmi zajímavé ceny.
jen ta Praha mi na tom maličko vadí. já tam prostě nerad jezdím 

Tvoje první věta vysvětluje vše jak je to subjektivní. Jenom poslech obou párů připojených na jediný zesík a zdroj hudby. Střídavým přepínáním speakers A, B odhalíš rozdíly a vybereš ty lepší které mu padnou. Je to sice komplikované ale jiné cesty není. Já jsem před mnoha lety koupil celkem drahé Pionner zajíc v pytli a doma hrají příšerně, jenomže tenkrát nebyl výběr jako dnes.