Zdravicko,
potreboval bych tyto bedny povesit na zed. Koukal jsem na spoustu stranek a jedine co jsem nasel použitelného byly drzaky, ktere by se musely do dreva sroubovat, nebo by se mysel vrtat spodek bedny. Ani jedno se mi moc nechce. Nemá někdo nejaky zajimavy tip, jak tyto bedny dostat na zed?
Dik
Wharfedale EVO II 10 - drzaky na zed
Re: Wharfedale EVO II 10 - drzaky na zed
Ahoj Tacmude,
já před časem používal držáky, trochu podobné tomuto typu:
http://www.conrad.cz/drzaky-reproduktor ... na.k351063
Ty moje měly myslím posuvné zarážky z boků i zepředu, takže 100% jistota, že ani při náklonu nespadnou, nastaveno přesně na míru konkrétní bedně.
Byly nastavitelné ve více rovinách, takže šly umístit i výše, než je ideální poslechová výška.
Použito na regály QLN (podobný rozměr jako Tvé EVO, váha 10 kg/ks, jejich limit byl ještě vyšší).
Jestli chceš, mohu o víkendu vytáhnout z krabice a poslat fotky.
Fotky své vlastní instalace s bednami jsem před časem dával na stará hififóra (zkusím najít doma v archivu).
já před časem používal držáky, trochu podobné tomuto typu:
http://www.conrad.cz/drzaky-reproduktor ... na.k351063
Ty moje měly myslím posuvné zarážky z boků i zepředu, takže 100% jistota, že ani při náklonu nespadnou, nastaveno přesně na míru konkrétní bedně.
Byly nastavitelné ve více rovinách, takže šly umístit i výše, než je ideální poslechová výška.
Použito na regály QLN (podobný rozměr jako Tvé EVO, váha 10 kg/ks, jejich limit byl ještě vyšší).
Jestli chceš, mohu o víkendu vytáhnout z krabice a poslat fotky.
Fotky své vlastní instalace s bednami jsem před časem dával na stará hififóra (zkusím najít doma v archivu).
Ahoj, diky za tip, ale mam pocit, ze jsem na ne uz koukal a vzdalenost od steny 27cm je na ty wharfy bohužel malo, to bych tam nedal 

Ten odkaz byl jen pro ilustraci.
Na ty, co mám já doma, se Ti Evo II. určitě s velkou rezervou vejdou (QLN byly také docela hluboké a ty zarážky jsem zdaleka neměl nastavené na doraz).
Viz foto do mailu.
Na ty, co mám já doma, se Ti Evo II. určitě s velkou rezervou vejdou (QLN byly také docela hluboké a ty zarážky jsem zdaleka neměl nastavené na doraz).
Viz foto do mailu.