Wilson Audio Watt Puppy

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
merhaut

Re: Wilson Audio Watt Puppy

Příspěvek od merhaut »

pózoplky

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Je pravda, že ne každý potřebuje mít doma velké bedny, protože v bytech typu panelákový to snad ani nejde.To si opravdu nedovedu představit ,anebo si dovedu představit ,že by u mne byli policajti každou chvilku. :lol: Ale taky si nedovedu představit hrát bigbeat na regálovkách ve větších hlasitostech.Mluvme káždý sám za sebe,dle daných podmínek!!!!!

Machalík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machalík »

Pravda, je mozne, ze kvalitativni vrchol lezi uprostred mozneho spektra. Na ceste od regalovky smerem k vetsim konstrukcim se kvalita (vcetne velikosti zvuku) zvysuje, maximum nastava zhruba v oblasti beden typu Watt Puppy nebo Avalon Eidolon, aby nasledne opet poklesla. Alexandrie ci Sentinely ci MBL Extreme uz budou opet o kus niz.
Snad leda ze by nic jako horsi/lepsi doopravdy neexistovalo. Mnoha Merhautum by se lepe zilo.

boxer

Příspěvek od boxer »

Prosím,nebavte se o hifibednách,pokud to není alespoň takto. Kolikrát už vám to bylo řečeno?

Obrázek

Machalík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machalík »

Ja mit doma MBL nebo Avantgarde Acoustic, tak na ne dam zitra inzerat a sezenu si Watt Puppy. Jsem totiz fanda do dynamiky a velikosti zvuku.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Jsem totiz fanda do dynamiky a velikosti zvuku.
Ty jsi především mluvka.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

boxer

skvělý obrázek.
se tady řehtám jak idiot.
kde jsi sehnal tuhle machaldovo fotku??

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Ty vylepšené Wilsony opravdu nemají chybu. To musím uznat, že takhle jsem se dlouho nezasmál. Velké bedny jsou opravdu na hovn.. Stačí budky. A čím menší, tím lepší. Mám nápad. Co kdyby jsme udělali bedničky rovnou bez střeďáků? Když už si domyslíme ty basy, tak středy přece nebudou žádný problém. Co? Nebo že by jsme si domylsleli i ty výšky? Na konec vlastně stačí jen železo a bedny rovnou vyhodit. Potom si stačí všechno domyslet. Ani reprokabely nejsou třeba. Za ušetřené peníze si můžeme nakoupit CD.

Matrix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matrix »

Nezdá se Vám, že Jirka trošku přibral? :lol:

boxer

Příspěvek od boxer »

Matrix.musel jsem ho upravit,aby jste si ho tam vůbec všimli.
lachim

Nesehnal jsem tu v trenclích.Ona už na Slovanetu není a tady jsem ji nenašel.

Můj názor na věčné spory ohledně velkých a malých beden.

Aby bylo jasno.Je mi jasné,že velikostí beden a tím i basáku se hudební obraz zvětší a pokud jsou i dobře nakrmené,je to většinou OK (za předpokladu kvalit všech komponent)a realita se stává stále reálnější,až je reálnější než reál.Ale ....musí to být úměrné.Když si do obýváku postavíte dechovku a spustí ryčnou balkánskou,tak vás to zabije a nemáte z poslechu nic.Pokud ale bude hrát v odpovídající místnosti,je to něco jiného.
Šlapák klasického Ludwigu ,pokud budete stát 2 m před ním,tak vás kopnutí sestřelí.Pokud vedle vás zatroubí trumpeťák,tak ohluchnete. Pokud to tak někdo doma chce mít,jeho problém,ale to je jak psal UpupaKazzatelDudekEpopsPavel,...na krev z uší.
Já v žádném případě nechci Machalíkovi a jeho kamarádům(nota bene se Syčákem jsem pokecal a naše názory se v ničem nelišily) vyvracet,že top bedny jsou ve většině případech velké a tím i drahé. V autech je to taky tak.Ale na polní cesty a nebo na uličky v Corleone si nevemu taky BMW 7 řady.Když v normálním pokoji dám velkou bednu a budu chtít poslouchat "normálně" ,což u mne je spíše méně hlasitě,tak přijdu o detaily.Protože to tak je a (skoro)všichni to ví.Velká bedna potřebuje nejen krmit,ale pro detail u pustit z uzdy.Při tišším poslechu se zvukově zavře.
Takže,pokud chce někdo tvrdit,že nejdražší a top výrobky beden jsou i největší=souhlasím.
Nesouhlasím,že se hodí dát je všude a je to tak nej.

A v tom jsem s Machalíkem v rozporu,protože to takto všude cpe.Proto nesouhlasím,že když si do odpovídající místnosti kupuji za (třeba) 100 000 Kč bedny,že je lepší z druhé ruky koupit top velké bedny.Souhlasím,že může být lepší koupit z druhé ruky ODPOVÍDAJÍCÍ bedny jako sekáč.
Dělat si doma reálný koncert opravdu nejde a opět souhlasím s Jardou "encyklopedií" Merhautem a PMA,že hifi je o něčem jiném.

Asi tak.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Hmm. O čem to tedy celé je?

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Chlapi, ty dohady jsou úplně zbytečné, nechte každému co jeho jest, takhle to působí jenom jako honění si trika (slušně řečeno). Je to koníček, a měla (mohla) by vládnout pohoda.
Pavel Macura Audio

Křeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Křeček »

Matrix
Ta fotka je od Boxera čirá zlomyslnost, brutálně zdeformovaná nějakým grafickým programem. Jiří je ve skutečnosti mnohem krásnější, štíhlejší, svalnatější a tuším že i svobodný. Prostě, menšinový hifisté a většinové hifistky - nedejte se zmást virtuální realitou, ideální partie!

Edit
Mám pomalou klávesnici, Boxer se mezitím přiznal :
...musel jsem ho upravit...

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Boxer:
to zní rozumně... ;)

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Jestli rozumně nevím, ale ten názor (Boxer) je mi blízský. Kdyby mohla fungovat normální diskuze, dá se o tomto tématu psát více. Myslím ale, že na netu to nefunguje. Osobně sdělené názory a jejich oponentura je rozumnější a mnohem, mnohem klidnější. Souhlas s PMA.

Odpovědět