měl jsem možnost slyšet Xavian Piccola v hifi studiu a doslova jsem hleděl co z těchto sloupků šlo za zvuk (připojené k Primare I30). Vlastním Xindak 6800 (08), který mi přijde trochu "výraznější" ve svém projevu a říkal jsem si, že by právě s méně citlivými Xaviany mohl být dobrý parťák. Chtěl jsem se proto zeptat, zda někdo provozuje tuto kombinaci značek. Ty Piccoly jsou pro mě v tento okamžik trochu přes čáru, protože mě čeká svatba
Xavian a Xindak
Xavian a Xindak
Zdravím zdejší členy,
měl jsem možnost slyšet Xavian Piccola v hifi studiu a doslova jsem hleděl co z těchto sloupků šlo za zvuk (připojené k Primare I30). Vlastním Xindak 6800 (08), který mi přijde trochu "výraznější" ve svém projevu a říkal jsem si, že by právě s méně citlivými Xaviany mohl být dobrý parťák. Chtěl jsem se proto zeptat, zda někdo provozuje tuto kombinaci značek. Ty Piccoly jsou pro mě v tento okamžik trochu přes čáru, protože mě čeká svatba
, čili to vidím na čekání se zvětšením rozpočtu (moc trpělivý nejsem) nebo vemu dostupnější z druhé ruky, řekněme kolem 20 000Kč, otázka jestli jiné (nižší) modely jako Grand Colonna či regálovky XN185 budou hrát podobně. Dle ohlasů na netu, mají být Piccola více univerzální než starší modely a já si rád pustím dle nálady vše od vážné hudby až po Korny
. Díky za rady,tipy, zkušenosti.
Re: Xavian a Xindak
Nehleď a rychle kupuj. Po svatbě to může být horší. 
Re: Xavian a Xindak
Shany jsou na prodej docela dlouho, neodvažuji se hádat proč. Ohledně Phonaru, tyto sloupky mě vůbec nezaujaly, měl je kamarád a prodal je tenkrát přes aukro za 5000Kč
. Když už je možnost nacpat do beden kolem 20K Kč, tak bych to využil. Ohledně Xavianu netvrdím, že půjde o 100% nejlepšího parťáka ke Xindaku, ale min. si tuto kombinaci ověřím, protože ve mně Piccola zanechaly vážně dojem. Nějací majitelé Grand Colonna zde nejsou? Ohledně poslechu, bydlím v panelovém domě, poslechová místnost klasicky zabydlená, koberec, závěsy, záclony, kolem beden v rozích molitany ve tvaru jehlanů. Jinak děkuji všem co mi napsali i soukromě, především za pozvání do Hradce na 185ky
.
PS: finance na hifi svatba neohrozí a mám to štěstí v partnerce/ženě, že mi koníček nejen toleruje, ale dokonce mě v něm podporuje, protože je hudebně založená
. "Wife factor" k hifi patří
.
PS: finance na hifi svatba neohrozí a mám to štěstí v partnerce/ženě, že mi koníček nejen toleruje, ale dokonce mě v něm podporuje, protože je hudebně založená