Zapojení wooferu Jamo SUB 210

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Odpovědět
Petaskovar
Kontaktovat uživatele:

Zapojení wooferu Jamo SUB 210

Příspěvek od Petaskovar »

Dobrý den všichni.
Potřeboval bych poradit se zapojením wooferu. Mám receiver PIONEER VSX-531 a Woofer Jamo SUB 210.
Na Receiveru mám jeden Cinch jako SUB OUT. Na Wooferu mám 2x cinch jako IN levý a pravý.
Bohužel jsem dřív jednal než hledal a objednal jsem si k Wooferu tento kabel. Subwoofer kabel Inakustik Premium, Y 1xCinch/2xCinch
Obrázek
Pak jsem ale zjistil, že se standartně tento woofer propojuje jen MONO kabelem na levý IN Cinch. A teď nevím jestli můžu, nebo nemůžu použít ten Y kabel co jsem si k němu koupil, zapojit ho do receiveru tím jedním cinchem a druhou stranu na OBA vstupy, levý i pravý na wooferu. Abych tím náhodou ten woofer nebo receiver neodpálil. :? Nevím jak jak jsou uvnitř ty 2 vstupy, levý a pravý zapojené. A nebo musím ten Y kabel vrátit a pořídit jen MONO kabel 1xCinch/1xCinch
Asi je to pro vás tady primitivní dotaz, ale moc se v tom nevyznám a nerad bych něco odpálil.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Zapojení wooferu Jamo SUB 210

Příspěvek od PítrsPraha »

V pohode to zapoj na subu na oba cinche. Nic tim sice neziskas, ale ani nic neztratis.

Petaskovar
Kontaktovat uživatele:

Dobrá, děkuju za radu. Já sem měl hlavně strach abych něco neodpálil. A když nemusím, tak měnit to za MONO se mě nechce. Když už ten Ynovej kabel dorazil.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

Pitr má pravdu. Buď v klidu. A navíc, Inakustik je super.

Petaskovar
Kontaktovat uživatele:

NO právě že jsem si ho vybral jako kvalitní za rozumnou cenu. Četl sem na něj jen pozitivní komentář. *2thumbsup*

Petaskovar
Kontaktovat uživatele:

A ještě bych se chtěl zeptat na jednu věc. Potřeboval bych koupit Optický kabel mezi Receiver a TV. netuším ale jakou třeba značku atd. nebo je to u ptiky jedno. Nechci vyloženě šetřit, ale zase kabel za 1000,- kupovat si myslim že nemá smysl. Bude mít cca1m.
Vím že Inakustik je dělá taky, ale jsou právě docela drahé. tak nevím jestli to má, nebo nemá smysl.

Odpovědět